Іван Макар: Час Партії дефолту

Для збагачення російських та українських олігархів за рахунок всіх українців свого часу в Україні було придумано кілька офіційних шахрайських схем, найважливіші і найприбутковіші серед яких: ваучерна приватизація, ОВДП і зелена енергетика.
Якщо ваучерна приватизація — разова схема, то дві інші лягли на плечі українців постійною непосильною ношею, оскільки надприбуткові ОВДП ми фінансуємо безпосередньо з Бюджету, а зелену енергетику — через суттєво завищені ціни на електроенергію!
Зрозуміло, що все це відбивається на економіці, на вітчизняних підприємствах, що неспроможні конкурувати із закордонними товаровиробниками через надмірне податкове навантаження, та на соціальній сфері, якій нізвідки брати гроші, що йдуть на втамування непомірних апетитів як українських олігархів, так і олігархів країни-агресора, що, крім того, змушує збільшувати видатки на воєнні потреби. Внаслідок цього підприємства потроху закриваються, скорочуючи кількість робочих місць, змушуючи все більшу кількість українців покидати Україну в пошуках кращого життя за кордоном.
В України немає іншого виходу з цієї ситуації як об‘явити дефолт, обнуливши, таким чином, свої зобов‘язання перед олігархами і міжнародними фінансовими інститутами, що надавали Україні позики, добре усвідомлюючи, що тут ці позики банально розкрадаються олігархічною владою.
Для реалізації вказаних цілей я пропоную створення ПАРТІЇ ДЕФОЛТУ, що після приходу до влади об‘явить дефолт, запровадивши єдиний податок на майно замість наявних кількох десятків видів податку та безумовний базовий дохід замість купи наявних соціальних виплат, що тільки плодять корупцію, віддавши абсолютну більшість повноважень громадам та залишивши Державі лише зовнішні зносини, державну безпеку та оборону, координацію правоохоронної діяльності та загальнодержавні реєстри!
Всі, хто поширить вказаний пост, тим самим стають учасниками Ініціативної групи зі створення ПАРТІЇ ДЕФОЛТУ!

Іван Макар

і