Жебрівський заявив, що може собі дозволити відпочинок

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що може собі дозволити відпочинок в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Про свій відпочинок він розповів під час спілкування з журналістами у Мирнограді, – повідомляє Українська правда.

“1,5 мільйона – дивіденди, 1 мільйон гривень – матеріальна допомога від підприємства, на якому я є акціонером. Приблизно, 600 тисяч за рік заробітна плата, 600 тисяч у дружини зарплата і так далі”, – пояснив голова Донеччини.

Як раніше повідомив Сергій Іванов на своїй сторінці у Facebook, вартість проживання у номері п’ятизіркового готелю One&Only Royal Mirage Dubai, де провів свій відпочинок Жебрівський, коштує близько тисячі доларів на добу.

“Я на день народження на 5 днів поїхав відпочити, якийсь чоловік сфотографував, – і всі сайти показали, як Жебрівський за тисячу доларів на день може собі дозволити. Так, можу! Я за це податки заплатив”, – розповів Жебрівський.

Нагадаємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський просить генпрокурора і голову СБУ дати правову оцінку діям керівництва “Донецькоблгазу”.

і