Хто вважає Путінську кліку не агресором, а стратегічним партнером?

Видачу Московії Тимура Тумгоєва називати лише злочином проти нього і ганьбою України замало.
Жахає стан загроз для держави, в якому опинилася Україна.
Чим займається розвідка СБУ, яка допустила до реалізації Генпрокуратурою цього державного злочину – самої процедури передачі Тимура московським бандитам?

Чому досі не заарештований цей покидьок Єнін?! Чим пояснить свою злочинну бездіяльність СБУ?! Що з цього приводу скаже піар-президент Порошенко?!

Може спробує брехати, як його ставленик Луценко, що він не знав ,що йому не доповідали іт.п.?! Якщо так, то чому негайно не звільнений з посади генпрокурор Луценко, чому не зроблені оргвисновки в СБУ?

Якщо такий стан повзучої капітуляції перед Москвою, Порошенко вважає нормальним, то нехай перестане брехати і піаритися на патріотичних гаслах і заявах, а нарешті зробить явку з повинною і признається, що він, насправді вважає Путінську кліку і Московію в цілому не агресором, а стратегічним партнером, і в рамках цього партнерства, він допомагає боротися з ворогами РФ і патріотами України.

Саме такими мотивами можна пояснити співробітництво московських і українських репресивних органів і розправу з Тимуром Тумгаєвим ( хоча це не єдиний випадок такої спрівпраці). Як інакше пояснити, що у державних органах України розплодилися кубла колаборантів, як наприклад єніки (ГПУ), дишлюки ( пол.СБУ) і так у кожній держструктурі, вертикаль яких замикається на Банковій.

А що з того приводу промичить деградована ВРУ?!
Громадськість теж повинна діяти раціональніше. Яка мета в пікетуванні ГПУ?! Пікетувати треба СБУ з вимогою негайно затримати Єніна і провести контррозвідувальні заходи не тільки в ній. Пікетувати треба президентську контору, з вимогою негайного звільнення Луценка з посади Генпрокурора.

Степан Хмара

і