«Поспішай творити добро»

  Український журналістський фонд пропонує вам унікальну можливість отримати путівку на легендарний курорт «Буковель» для 4 осіб від редакції!

Проживання в комфортабельних номерах, харчування, безкоштовні скіпаси та користування спорядженням – усе це вам організує «Благодійний фонд Олександра Шевченка» – одного з засновників «Буковелю», якщо виграєте в нашому журналістському конкурсі.

            Спільно з фондом ми ініціювали конкурс журналістських матеріалів «Поспішай творити добро» і хочемо привернути увагу до реальних справ, які реалізуються благодійними  фондами та окремими меценатами в різних регіонах України. Важливо пам’ятати, що добрі справи – це значний внесок у долю країни і долю кожної людини. Недарма говорять, що є «закон карми» – добро повертається тому, хто тримає своє серце відкритим до чужої біди.

            У конкурсі можуть брати участь журналісти всіх видів ЗМІ. Ми приймаємо матеріали в 3-х номінаціях:  матеріал в друкованому ЗМІ; онлайн-публікація та радіоматеріал; відеоматеріал. У кожній з номінацій будуть визначені 1, 2 та 3 місця.  І ось за 1 місце вас чекає путівка до «Буковелю» на 6 днів для 4 співробітників, за 2 місце – довгий вікенд – поїздка на 4 дні для 4 співробітників, а за 3 місце – вікенд для 2 осіб від редакції.

            Не пропустіть цей шанс побувати на курорті, яким по-справжньому можуть пишатися всі українці. Розташований на п’яти горах, 68 кілометрів трас, сноупарк, катання на санках по гірці довжиною в три кілометри, 7 власних комфортабельних готельних комплексів, «Voda day&night club», готель «Radisson Blu Bukovel», що приємно здивує якістю обслуговування. Влітку – джип-тури регіоном, кінні прогулянки, скалодром, квадротури, екстрім-парки,  відпочинок біля найбільшого штучного озера України з можливістю попрактивувати вейкбординг, каякінг, катамарани і дайвінг – це лише частинка того, що можна розповісти про «Буковель».

Зацікавилися? Тоді читайте умови конкурсу і вперед – за перемогою.

Зустрінемося у вересні на «Фестивалі журналістики», куди запросимо всіх  переможців та активних учасників!

З усіма питаннями звертайтеся: 067-402-57-62, 067-538-92-95, 097-171-10-55, (044) 235-08-51.   Е-mail: ujf.org@gmail.com 

Дивіться вкладення – умови конкурсу.

 

і