Супутніада: «народ Донбасу» став про щось здогадуватися

Супутніада: «народ Донбасу» став про щось здогадуватися

В ОРДЛО після відкритих зізнань РФ про те, що «вакцина» «супутник-лайт» – як би і не вакцина, як і не пройшла клінічні випробування, як і досить марна, почали щось підозрювати .

Цитата з Орлоя соцмереж: «Анонімно. Ось це вже взагалі жодного разу не смішно та не прикольно. Глава МОЗ РФ Михайло Мурашко підтвердив, що до Республіки відправляли марну вакцину. Ось буквально днями в Росії змінили методичні рекомендації щодо вакцинації «Супутником Лайт». І зараз у Міністерстві охорони здоров’я РФ вважають, що використовувати цей препарат можна лише для повторної вакцинації. Як млинець взагалі таке можливе? Тобто виходить, що ми вакцинувалися хрін знає навіщо, якщо це не ефективно. Але вибух мозку у мене стався після того, як я заліз в Інтернет і знайшов статті російських ЗМІ, в яких пишуть, що «Супутник Лайт» застосовують лише для вакцинації мігрантів, тобто. без російського громадянства. Як на мене, так це ставлення як до худоби якоїсь. Та ми ж не їхній рівень, а просто бідні люди з невизнаних Республік».

Ну, якщо чесно, це навіть якось дивно. 8 років донбасян багато чого не помічають. Наприклад, своєї злиднів, закритих шахт і розграбованих заводів, понад 160 тортур-тюрем, де загинуло понад 25 000 жителів ОРДЛО, залежності від РФ і…залежності від України (донбасяни не можуть вижити без української пенсії, оскільки в ОРДЛО прожити на російську подачку у рублях, яку вони там називають «допомогу путіна» неможливо), а ще донбасяни 8 років не бачать російської техніки, на якій вони воюють проти України, російських військових їх тамнетів, яких по ОРДЛО поховано чимало. Загалом донбаська сліпота — це вже науковий феномен.

8 років донбасяни не бачать, як РФ годує донбасян обіцянками «розбомбити кропів», «віддати всі квартири в Києві російським», побудувати на Донбасі «маленьку вугільну швейцарію», «світле майбутнє», «краще, ніж у Європі», «незабаром Росію». Хоча, ні, це не Росія годує обіцянками, це донбасяни самі собі вигадали ці російські обіцянки.

А тут лише 2 роки, всього кілька російських зізнань «супутник-бодяга не певного сорту» і у донбасян постали питання.

Можна вважати це еволюцією свідомості.

Ми намагалися докричатися та попередити жителів ОРДЛО, що РФ над ними проводить незаконні випробування «ліки» та «вакцин», які не пройшли навіть стадії випробувань над тваринами. Тобто РФ вважає донбасян таким собі третім сортом, нижчим від лабораторних щурів. Воно й вірно. Щури — найрозумніші створіння, які розуміють команди, що піддаються дресирування і навіть приймають рішення у складних ситуаціях. А тут «Росія» у мозку вимкнула у донбасян навіть інстинкт самозбереження.

Зрозуміло, що всі статті про незаконні випробування «вакцин», які РФ проводить над жителями ОРДЛО, там в окупації сприймали виключно, як українську пропаганду і сміялися з нас, мовляв, ось вимруть кропи від ковід, а в нас, «російських людей» , Є «вакцина від усього-супутник», особисто ВВПук варив !

Ось прямо смішно. Навіть після відкритих заяв РФ, що «супутник» — це ще не «вакцина», це клінічний варіант лабораторного варева у донбасян, які отримали свою порцію (провакциновано в ОРДЛО менше 10% жителів, а потім «вакцина» стала дефіцитом, бо просто були закінчені випробування) лише виникли питання.

Їм фактично у вухо кричать «Гей, божевільні, ми на вас проводимо клінічні випробування своїх препаратів, які весь світ відмовився визнавати», а «народ Донбасу» крутить головою і такий «хто тут».

Все це походить від дикого, фанатичного кохання донбасян до всього російського. Саме піт це уклінність перед РФ, Кремлем і Путіним і призвело Донбас до війни .

На Донбасі РФ вірили беззастережно, безмежно, рабською та раболепською.

РФ перетворила Донбас на військовий полігон, на звалище хімічних та радіоактивних відходів, на клоаку зборища педофілів та маніяків, на гетто. А тепер ОРДЛО – це ще й ковидна земля .

ОРДЛО прийняло всі правила російської гри у ковід. Тобто ні – маскам, ні – європейській вакцині, ні – санітарним нормам, так – бруду, так – немитим рукам, так – антисанітарії, так – масовим зборищам .

Донбас і РФ об’єднав російську авось. Може не в нас, може пронесе, може кропи помруть першими, може ліки спрацює .

Але Донбас свято вірив у цей авось. Створений за стільки років симулякр «Росія – найпередовіша країна у світі» працює досі. І жителі ОРДЛО свято вірили, що РФ принесе на Донбас нанотехнології, наноліки, наномільйони. За 8 років РФ принесла на Донбас розруху, смерть та злидні .

Чи стане «ковід» прозрінням для донбасян та росіян? Ні.

Ось, повірте, ні. Якщо війна стала одкровенням для ОРДЛынцев і росіян, те й ковид стане .

Тут помиратимуть з вірою в Путіна та РФ.

Тут відмовляться від європейської вакцини заради РФ. Тут вмираючи чекатимуть «раптом в Україні ще гірше» .

Цитата з ОРДЛО соцмереж: Хто ще не в курсі, в Республіках визнали демографічну катастрофу. Кажуть, що якщо ми вже сьогодні не вирішуватимемо цю проблему, наше населення продовжить вимирати. І через 95 років, за даними статистики, Республіки стануть безлюдними. Цю інформацію оголосила радник голови ДНР Ольга Долгошапко. Вона стверджує, що народжуваність за підсумками 2020 року як у ДНР, так і ЛНР мінімальна — 3,8%, а смертність зросла до 15,7% на 1000 осіб населення. Таким чином, природне зменшення населення є найвищим показником за останні 20 років. Більше того, дуже великий дефіцит медпрацівників — понад 13 тисяч вакансій. Смертність збільшується через війну, і звичайно ж за рахунок коронавірусної інфекції. А як ви вважаєте, із чим це може бути пов’язане ще? ».

Але донбасяни не самотні у своїх питаннях, їх почали ставити і росіяни.

У соцмережах РФ почали поширювати інформацію про «супутника», люди жахаються обсягами фальсифікації та брехні від уряду РФ.

Зрозуміло, що на РФ найвищі антивакційні настрої і найвищий відсоток купівлі фальсифікованих сертифікатів, і найвищий відсоток смертності за найвищого відсотка недовіри до самої «вакцини».

І ось, знаєте, якби зараз на РФ «Червоний хрест» почав розгортати вакційні намети, де б росіянам безкоштовно кололи європейські вакцини, черги були б кілометрові. А ось в ОРДЛО навряд. Там уже майже не лишилося розумних. Антивакційні настрої там вищі незалежно від виробника вакцин, там ковід взагалі не вважають за серйозне захворювання.

І що ж на РФ пишуть про «супутник»?

Шануємо. Цитата із соцмереж РФ: « Все, що потрібно знати про Супутнику Лайт
+. Є офіційний реєстр зареєстрованих ліків та проведених клінічних досліджень. 
https://grls.rosminzdrav.ru/default.aspx
Заходимо до реєстру в розділ зареєстрованих ліків. За назвою «супутник» знаходимо, що зареєстровано вакцину «Супутник Лайт» реєстраційний номер ЛП-006993.
У той же час за вказаною «вакциною» в реєстрі клінічних випробувань проводяться 2 КІ (протоколи 1 і 90). Причому по 1-2 фазі тільки-тільки закінчиться 31.12.2021.Откриваем інструкцію по цьому самому речовині ( 
https://medi.ru/instrukciya/sputnik-layt_26611/ )
Цей лікарський препарат зареєстровано за процедурою реєстрації препаратів, призначених для застосування в умовах загрози виникнення, виникнення та ліквідації надзвичайних ситуацій. Інструкція підготовлена ​​на підставі обмеженого обсягу клінічних даних щодо застосування препарату та доповнюватиметься в міру надходження нових даних. Застосування препарату можливе лише за умов медичних організацій, які мають право здійснювати вакцинопрофілактику населення у встановленому порядку.
Захисний титр антитіл наразі невідомий. Тривалість захисту невідома.
Показання для застосування. Профілактика нової коронавірусної інфекції (COVID-19) у дорослих від 18 до 60 років.
Протипоказання
гіперчутливість до будь-якого компонента вакцини або вакцини, що містить аналогічні компоненти;
тяжкі алергічні реакції в анамнезі;
гострі інфекційні та неінфекційні захворювання, загострення хронічних захворювань – вакцинацію проводять через 2-4 тижні після одужання чи ремісії. При легких ГРВІ, гострих інфекційних захворюваннях ШКТ-вакцинацію проводять після нормалізації температури;
вагітність та період грудного вигодовування;
вік до 18 років (у зв’язку з відсутністю даних про ефективність та безпеку).
З обережністю застосовувати вакцину з обережністю при хронічних захворюваннях печінки та нирок, ендокринних захворюваннях (виражених порушеннях функції щитовидної залози та цукровому діабеті у стадії декомпенсації), тяжких захворюваннях системи кровотворення, епілепсії та інших захворюваннях ЦНС, гострому коронарному синдромі та гострому , ендокардит, перикардит.
Внаслідок нестачі інформації вакцинація може становити ризик для наступних груп пацієнтів:
з аутоімунними захворюваннями (стимуляція імунної системи може призвести до загострення захворювання, особливо слід з обережністю ставитися до пацієнтів з аутоімунною патологією, що має тенденцію до розвитку тяжких та життєзагрозних станів);
із злоякісними новоутвореннями.
Прийняття рішення про вакцинацію має ґрунтуватися на оцінці співвідношення користі та ризику у кожній конкретній ситуації.
Застосування при вагітності та в період грудного вигодовування
Препарат протипоказаний при вагітності та в період грудного вигодовування, оскільки його ефективність та безпека у цей період не вивчалися.
Підіб’ємо підсумки: 1. речовина зареєстровано в пожежному порядку, клінічні випробування навіть по 1-2 фазі ще не закінчені.
2. застосування лише в умовах медичних установ (вакцинація на пеньках та в ТЦ не передбачена);
3. конкретні дані щодо титру антитіл та тривалості захисту відсутні. (Зрозуміло, до завершення всіх випробувань ще дуже далеко).
4. вік від 18 до 60 років. (про пенсіонерів за 60, яких сміливо ширяють, і дітей, вакцинацію яких зараз наполегливо проштовхують, не йдеться.)
5. Вагітним і тим, хто годує протипоказано т.к. не вивчалося.
6. Клінічні випробування навіть по 1-2 фазі на 150 добровольцях планується завершити лише 31.12.2021 року. за 3 фазою 28.01.2022 року. Про 4 фазу даних взагалі немає (КІ ще не ведуться).
Це є офіційні дані. Чи не маркетингова активність начальника відділу продажів Гінзбурга. Чи не релігійна фанатичність недалеких і зомбованих телевізором громадян, не службовий обов’язок підневільних чиновників.
І громадяни, які наполягають на поголовній «вакцинації», пропонують цим зробити щеплення…+ (джерело)
При цьому Супутником Лайт робили навіть перше прибивання (схвалене навіть для вагітних), зараз рекомендують використовувати його тільки для ревакцинації.
Якщо титр антитіл невідомий, тривалість захисту (і чи є вона взагалі?) невідома — звідки береться термін півроку?! Зі стелі? Через термін зберігання?
Чому протипоказаннями для прибивань нині вважається лише алергія на препарат?
Ці та багато інших питань, вірно сформульовані у постінгу, цілком очевидні для людей, у кого більше хоча б однієї звивини
 ».

Тобто антивакційні настрої росіян пов’язані не з вірою у світову змову, чіпи та заміну вакциною комуністичного ДНК російських на європейську ДНК, а з розумною недовірою до російської «вакцини» зліпленої з гівна та палиць, найкращими у світі російськими вченими з найкращим у світі радянською освітою.

А ось антивакційні настрої в ОРДЛО пов’язані виключно з усіма телевізійними антиковидними кліше: хімтрейли, чіпи, ДНК, кров убитих немовлят, відключення органів, віра врятує, кремлівська вакцина від усього.

Колись, я вірю в це, будуть розслідувані всі злочини РФ скоєні як щодо України, на Донбасі та в Криму, так і злочини, скоєні кремлівським карликом щодо свого народу. Колись «супутникиаду» на РФ назвуть геноцидом та масовим вбивством громадян. І ось, якби не війна, думаю, що ми перші б простягли російським руку допомоги, інформації та вакцинації. Але зараз я тільки можу порадіти за масову мінусацію катів моєї країни.

Але щоб це «колись» настало, потрібне прозріння і самих росіян, і донбасян, і світу.

А поки що поки що тільки можемо захищатися від антиковидної російської пропаганди, яка отруює і нашу країну, тримати в чистоті руки, тіло і розум, щоб пережити пандемію, виграти війну і показати на весь світ весь фашизм РФ.

І ось як приклад потрібно і важливо наводити це все. І правду про «вакцину» «супутник», і правду про російських вбивць у білих халатах, і про зростаючу смертність у країні-виробники «найкращої у світі вакцини за радянськими формулами», і дику смертність, як на РФ, так і в ОРДЛО де могили вже копають просто рядами по 50 штук на день, і цього мало.

Олена Степова

і