Файзер забороняє щепленим бути донором сперми та секс з жінками

Інструкція про 3-фазове, плацебо-контрольоване, рандомізоване дослідженя з метою визначення доз для оцінки безпеки, переносимості, імуногенності та ефективності РНК-вакцини проти SARS-COV-2 від Ковід-19 на здорових піддослідних, яка опублікована на сайті кампанії “Файзер”.

Дуже цікавий документ! – пише у ФБ

Олександр Морозов

Містить перелік застережень, протипоказів та вимог для тих, хто піддається щепленням.

Пункт 10.4. “Appendix 4: Contraceptive Guidance” містить заборону щепленим чоловікам бути донором сперми та жити гетеросексуальним життям з жінками дітородного віку, а жінок зобов’язує дотримуватися суворої контрацепції протягом 28 днів після останньої дози вакцинації.

І що ж то воно таке у тій вакцині, яку нам подають як цілком безпечну і надійно перевірену?

https://www.pfizer.com/

https://cdn.pfizer.com/…/C4591001_Clinical_Protocol…

висновок –

Файзер забороняє щепленим бути донором сперми та секс з жінками

Я, пардон, не фахівець. Тільки задаю незручні запитання. А ось – досвідчений доктор, якого буквально сьогодні звільнили з роботи. Бо говорив всупереч чиновникам від медицини…

https://www.youtube.com/watch?v=Hg6h1e2SOB4

Дуже поширені реакції:

  • головний біль;
  • болі в суглобах;
  • болі в м’язах;
  • біль у місці ін’єкції;
  • утома;
  • озноб;
  • гарячка;
  • набряк у місці ін’єкції.

Також можливі менш поширені побічні реакції.

Побічні ефекти можуть виникати частіше після другої дози вакцини.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ПІД ЧАС ЗАСТОСУВАННЯ ЛІКІВ КОМПАНІЇ «ПФАЙЗЕР» (PFIZER) ВИНИК ПОБІЧНИЙ ЕФЕКТ

Якщо Ви приймаєте або Вам призначено ліки «Пфайзер» (Pfizer), та Ви відчули будь-які побічні ефекти, негайно повідомте про ці побічні ефекти/реакції свого лікаря або інший медичний персонал (компанію), що виробляє ліки, які Ви приймали.

Якщо у Вас виникли сумніви щодо  продукції компанії «Пфайзер» (Pfizer), Ви завжди можете звернутися до Представництва компанії «Пфайзер» (Pfizer) в Україні (див. сторінку з нашими контактами).

Ви також можете заповнити анкету он-лайн (посилання на інтернет-сторінку: https://aisf.dec.gov.ua/Account/LogOn) ДП «Державний експертний центр  МОЗ України».

https://www.pfizer.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D1%96%D1%87%D0%BD%D1%96-%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8-0

і