Мешканці “ДНР” масово переїжджають в Україну назавжди: Не хочемо бути в’язнями в клоаці

 

Мешканці окупованого Донбасу прозріли через обмеження на виїзд з “ДНР” в Україну, визнали, що “ДНР” – це тюрма, звідки потрібно тікати, щоб не бути ув’язеними.

Багато хто каже, що втекли з “ДНР” на українську територію і не збираються повертатися.

Про це мешканці розповідають у чаті в Telegram, передає Depo.Донбас. Як з’ясувалося, кремлівські маріонетки своїм рішенням про закриття КПВВ і обмеження перетину домоглися того, що люди з “ЛНР” і “ДНР” почали масово виїжджати саме в Україну.

Дискусію розпочав цей пост про те, що люди виїжджають з окупованого Донбасу в Україну назавжди, і причина, яка їх спонукала до цього – закриті з боку “ДНР” блокпости. “Їздити до родичів за 15 тис. рублів туди-сюди набридло і дорого. Там (в Україні) найду, чим зайнятися, а тут як в закритій банці без перспектив”, – цитують тих, хто виїжджає.

У коментарях наївні висновки дописувача спростовують. Дехто зізнається, що теж пакує валізи в Україну.

“ДНР” – це дніще з дніщ, клоака, жаль, що тільки зараз почав це розуміти”, – пише донеччанин, який виїхав в Україну.

Але залишаються і ті, хто досі не розуміє, чому з боку “республік” закриті КПВВ. А причина просто в існуванні цих “республік”.

До мешканців “ДНР” нарешті дійшло, що живуть вони, ніби ув’язнені.

Дехто ще сподівається надурити кремлівську систему і вигадати причину, як виїхати з “ДНР” не через Росію, а через КПВВ на лінії розмежування.

Люди зізнаються, що бояться мітингувати і йти проти бойовиків, в яких є зброя і влада.

і