Думай – те, Президенте Зеленський, коли зустрічатиметеся з Байденом

В якості компенсації за добудову Північного потоку-2 і, відповідно, позбавлення України мільярдних доходів від експлуатації своєї ГТС наші «друзі і стратегічні партнери» США та Німеччина пропонують Україні фінансову допомогу у розвитку зеленої енергетики.
Дуже суттєва допомога, особливо зважаючи на український досвід такої з подачі Ахметова і йому подібних, внаслідок чого ціна на електроенергію на внутрішньому ринку значно зросла, а українці, відповідно, збідніли. Боюся, що від такої «допомоги» українцям доведеться збагачувати не тільки своїх ахметових, але й німецьких та американських, що від такої благодійності Україна не позеленіє, а вже посиніє від голодухи!
Я зовсім не проти екології, не проти скорочення шкідливих викидів в атмосферу, що спричиняє різку зміну клімату та природні катаклізми. Але я проти того, щоб таке питання вирішувалося багатими країнами за рахунок бідних, таких як Україна. Все має відбуватися за рахунок тих, хто робить найбільший вклад в забруднення навколишнього середовища.
Якщо середня місячна зарплата українця на початок року становила 12337 грн., то, наприклад, німця — 131794, а американця — 121950 грн. Значить, середньостатистичний українець приблизно в 10 разів менше спалює пального у своєму авто, у стільки ж разів менше катається на громадському транспорті, менше використовує інших ресурсів, на виробництво яких потрібна енергія, а, значить, і в десяток разів менше завдає шкоди природньому середовищу!
Тобто в середньому в десяток разів українці бідніші від своїх американських і німецьких «друзів і стратегічних партнерів», які горять бажанням за рахунок україців і їм подібних покращувати екологічну ситуацію у світі, щоб і далі жити ситим, комфортним і безтурботним життям, користуючись російським газом, що, згораючи, забруднюватиме природне середовище, компенсуючи потуги України та інших подібних країн!
І вирватися з того зачарованого кола бідності нам наші «стратегічні партнери» не залишають жодного шансу, оскільки умови нашого асоційованого членства з ЄС виписані таким чином, що ми приречені бути бідним родичем і сировинним придатком Західного світу.
Якщо московити є відвертими нашими ворогами, що зброєю намагаються нас знищити на фронті, то німці з американцями такі ж відверті і щирі «друзі», що у своїх «дружніх» і тісних обіймах аналогічно намагаються нас задушити! І домовленість Меркель з Байденом та Путіним, практично, нічим не відрізняється від Мюнхенської змови західних лідерів з Гітлером в 1938 році!
Думаймо, українці!
Думай – те, Президенте Зеленський, коли зустрічатиметеся з Байденом та іншими світовими лідерами!
Пам‘ятаймо!
Хто визволився сам — той буде вільним!
Хто визволить когось — в неволю візьме!

і