Окупанти створили чергу на КПВВ, поширюючи фейк про жорсткий карантин в Україні

Окупанти спричинили чергу навпроти “Станиці Луганської” та поширюють фейки про жорсткий карантин

Окупанти створили чергу на КПВВ, поширюю…

Фото: Донецька ОДА

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС, передає Depo.Донбас.

Всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування працюють щоденно з 8-ї до 16-ї години.

В тому числі і КПВВ “Станиця Луганська”. Представники всіх контрольних служб здійснюють пропускні операції в штатному режимі.

“Однак громадяни, які сьогодні прибували з тимчасово окупованої території Луганської області, повідомили, що представники збройних формувань РФ розповсюджують інформацію про відновлення карантинних обмежень та необхідність проходження самоізоляції на підконтрольній Уряду України території після перетину лінії розмежування”, — йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що до 12-ї години дня окупанти штучно стримували осіб, які намагались виїхати з тимчасово окупованої території та дуже повільно здійснювали пропуск зі свого боку.

Після відновлення пропуску з боку окупаційних військ, біля КПВВ “Станиця Луганська” утворилась черга на вхід до підконтрольної Уряду України території складала близько 400 осіб.

Зазначається, що у зв’язку з цим до здійснення контрольних операцій залучено додаткові прикордонні наряди ДПС України. Завдяки швидким діям прикордонників черга на вхід до контрольованої території України була істотно зменшена та, протягом дня, ліквідована. Пропускні операції здійснювалися в штатному режимі.

Нагадаємо, “ЛНР” відкрила КПВВ у Щасті для отримання гуманітарного вантажу.

Олександра Поліщук

Журналіст регіональної редакції Depo.Донбас

і