СБУ перетворена на таємну поліцію для обслуговування правлячої політичної еліти.

​Служба безпеки України наразі перетворена, фактично, в політичну поліцію, яка обслуговувує всі без винятку політичні режими в Україні. При чому, поясніть мені-зі зміною влади, як правило, змінюються політичні вектори і уподобання. Натомість, не змінюєтьсяхарактер роботи Служби безпеки України, яка виконує виключно замовлення правлячої політичної еліти. При чому, замовлення ці стосуються боротьби з політичними опонентами. Наскільки довго може тривати ця боротьба- я знаю на власному досвіді.

Я мав неодноразові «співбесіди» зі співробітниками СБУ , під час яких мені намагалися пояснити небажаність публікації певних матеріалів щодо корупційних злочинів представників правлячої політичної еліти, так і самих корумпованих співробітників української спецслужби.

Наразі вся увага СБУ, на жаль, прикута до виявлення і боротьби з політичними опонентами діючої влади, замість того щоби боротися з російською агентурою у власних рядах.

Нещодавно СБУ опублікувало телефонні колишнього першого заступника голови СБУ Нескоромного, в яких він,ймовірно, прихильно висловлювався про  президента РФ Володимира Путіна та російську церкву. На аудіо, Нескоромний розмовляє телефоном з двома чоловіками. Колишній заступник голови СБУ, зокрема, вітає одного зі співрозмовників із Новим роком «за московським часом».

Іншому чоловікові Нескоромний каже, що не подивився  «Володимира Володимировича», якого називає «красенем», переймається статусом Української православної церкви Московського патріархату та передає привіт «московській родині».

Наразі Дмитру Нескоромному оголошено про підозру у вчиненні злочину – організації готування вбивства начальника Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Як вийшло, що проросійські агенти займають високі посади в українській спецслужбі?

Якщо згадати обставини затримання Шайтанова, то картина виходить невтішна. Додамо туди ж зрадника Прозорова – яким чином йому вдалося розпродати свою нерухомість і виїхати в Росію?

Відповіді немає.

На мій погляд, Служба безпеки України є становим хребтом української державності. Тому, відповідно, грати за московським сценарієм і кидати камінь в город цієї надважливої державної інституції я не хотів би. Але, є певні нюанси.

СБУ перетворилася на політичну поліцію, виконуючи виключно замовлення правлячої еліти.

Про це у новому блозі на ютуб-каналі «Политика наизнанку».

і

About Дмитро Снєгирьов 1223 Articles
співголова ГІ "Права Справа"