Андрій Левус: Зеленський бульдоЗЕр для сил реваншу

Зеленський бульдоЗЕр для сил реваншу

Пояснення з точки зору не порохобота

Повною дурницею є вважати, що Зеленський сам по собі є вартий такого прискіпливого аналізу його заяв, команди і меседжів. Для РФ, Фірташа, Коломойського, Портнових, Курченків він є лише інструментом. Навіть не ручним. Думаю, що всі вони дмухають у його вітрила, кожен по своєму і кожен для своїх інтересів. Хтось геополітичних, хтось фінансових, хтось з банальним бажанням помститися. Навіть Зе до кінця не розуміє всіх потоків і процесів. Він вигідний багатьом.

Мета проекту Зеленський – знищити сам державний механізм. Загнати його в кут тотальної кризи, конфліктів гілок влади, вічних скандалів.

На цьому фоні готуватиметься справжній реванш. Це і Східний фронт і вибори в парламент. Росія зробить все щоб наступний парламент підписав остаточну капітуляцію України – запровадив федералізація, тобто фактично розвал країни.

Тому важливо зупинити бульдоЗЕр зараз. Бо в іншому випадку набагато важче без бодай частини державного апарату СБУ, ЗСУ та інших силовиків, які налаштовані на протидію ворогу, зупинити реальний реванш проросійських сил.

Порошенка, ми ситуативно підтримуємо, бо він найближче стоїть до державницьких позицій в стратегічних питаннях, і показав там результат. Так у нас до нього багато питань, але питання збереження державності наш пріоритет.

Але справа уже не в кандидатах і виборах, а в тому, щоб 21 квітня дати наш перший бій реваншу. Якщо переможемо, то дуже ускладнимо Москві реалізацію її планів. А отже станемо на крок ближче до свята волі на руїнах Кремля.

Андрій Левус

і