Від “Газової принцеси” до “Брудної Юлі”

 

Українську політику справедливо називають брудною. Вона й не може бути чистою, доки в ній існуватиме нинішня так звана політична еліта. З так званою опозицією включно. Це злочинці, грабіжники народу і руйнівники української державності, їх політична діяльність апріорі не може не бути брудною.
Не можуть бути іншими й ті, кого старші покоління політиків-злодіїв підрощують собі на заміну. Згадайте всі “молоді обличчя” минулих років – всі виросли у професійних злодюг-політиканів.
Що прикметно, дуже багато (якщо не більшість) із них пройшли “Юліну школу”, тобто попали до великої політики через партію Юлії Тимошенко.

І цей “Юлін конвеєр” продовжує й далі справно функціонувати, штампуючи на погибель України все нових і нових політичних мерзотників. Один із них на днях на телеканалі “НАШ”, не моргнувши банькатим оком, звинуватив мене у співпраці з миколаївським “губернатором” Савченком – начебто той заводить від мене, як від кандидата на пост Президента України, людей до виборчих комісій.
Ну що тут скажеш … Яке його породило, таке воно і є… Сама Юлія Тимошенко завжди відрізнялася безмежною правовою безграмотністю – і її вилупки такі ж самі. Як кажуть у народі, тупі, але язикаті …
Для того, щоб хтось став членом ДВК або ОВК, за підписом кандидата в президенти або його довіреної особи має бути оформлено купу документів. Жодного папірця на оформлення членів ДВК й ОВК я та мої довірені особи не подавали і не збираємося подавати. Відповідно, їх просто не існує. Але це,як бачимо, не перешкоджає “антибатьківщинівцям” лити на мене бруд.

Важливо розуміти, для чого вони це роблять: виключно для обману виборців.
Тобто, для обману народу. В цьому – вся ЮліяТимошенко.
“Брудна Юля” – це саме точна її характеристика.
Прошу максимального поширення.

Arkadiy Kornatskyy

і