Черговий національний лікнеп від професора Масляка.

Черговий національний лікнеп від професора Масляка.

Деякі речі національної гордості українців. Зараз ілюструю черговий підручник з “Країнознавства”. І ось переді мною герби всіх держав, країн і територій. Включаючи тих, які нині входять до складу інших держав, наприклад Країни Басків чи Татарстану. Всі без винятку герби мають однозначне пояснення крім одного – українського Тризуба. Всі ці орли, страуси і навіть папуги. Всі ці підсвічники і леви.

А що означає Тризуб, ніхто не знає. Чому? Бо це найдавніший у світі державний символ, значення якого загубилося в мороці тисячоліть. Пишайтеся Тризубом українці. Це наша гордість. Це унікальна річ, якої не має жодна інша нація світу.
Друга річ реальної, а не надуманої, національної гордості українців.. Це найдавніша у світі українська мова й відповідно українська нація, які заглиблені у 8 тис. років, коли історія людства починала свій хід з матріархату. А цей матріархат розцвів саме в Україні Трипільською цивілізацією.

Тому в українців всі живі істоти названі словами жіночого роду: людина, дитина, тварина, комаха. В московитів: чєловєк – він, рєбьонок – він, животноє – воно, насекомоє – воно. Теж – у німців, французів, англійців чи навіть у давніх римлян.
Нині йде чергове, дуже болісне восьме відродження української нації. І для нього потрібна відповідна ідеологія. Я пропоную її елементи. А в цілому читайте в Інтернеті мій роман “Доктрина “Фенікс”.

В ньому та в інших художніх творах в доступній формі викладені окремі елементи національної доктрини українців.”

П.Масляк

і