Іван Макар: головний ворог не в Росії, а в самій Україні, що обирає собі керівництво

З 2002 до 2017 року з України виїхали на постійно 6,3 мільйона людей. Особливо інтенсивним став процес виїзду останні 5 років. Якщо за цей час Україна втратила у війні з вини російського політичного керівництва півтора десятка тисяч своїх громадян, то з вини українського політичного керівництва Україна втратила десь біля двох з половиною мільйонів.

Інша проблема – низький рівень народжуваності в Україні. У нас на кожне народження орієнтовно 1,5 смертей.

Значить, головний ворог не в Росії, а в самій Україні, що обирає собі керівництво, яке планомірно і методично витісняє українців зі своєї землі, створює тут нестерпні умови для проживання, прикриваючи свої злочинні дії російською агресією, наслідки від якої для України у понад тисячу разів менші, ніж наслідки війни.

Значить, звільняється українці землі для заселення іншими етносами, що іменується етноцидом. Бо ж ніяких екологічних катаклізмів за цей час не сталося, сама українська земля не перестала бути комфортною для проживання. Думаю, робиться такий етноцид українців цілком свідомо, оскільки доларових мільярдера П.Порошенка, мультимільйонерів А.Яценюка з В.Гройсманом та іже з ними важко запідозрити у безталанності.

Йдуть чергові президентські вибори…. і я не бачу просвітку, не бачу жодних ознак того, що українці проснулися і проявили хоча б мізерну волю для припинення власного винищення. Я в шоці!!!!

Та не однаково мені,
Як Україну злії люде
Присплять, лукаві, і в огні
Її, окраденую, збудять…

Іван Макар

і