Аркадій Корнацький: “Іду в Президенти!”

Народний депутат Аркадій Корнацький: “Іду в Президенти!”

Сьогодні, 22 січня 2019 року, об 11 год. 07 хв. ЦВК зареєструвала мої документи учасника президентської виборчої кампанії. Тепер черга за рішенням ЦВК щодо реєстрації мене кандидатом на пост Президента України. Це має статися протягом 5 днів, хоча не виключаю спроб відмовити у реєстрації.

Я вже давно оголосив війну українській “політичній еліті”, тож вона також уже давно робить все можливе й неможливе, щоб перешкоджати мені в політичній діяльності.

Як показує досвід державної реєстрації політичної партії “Рух вільних селян”, установчий з’їзд якої відбувся 27 січня 2018 року і головою якої я обраний, законні підстави для відмови нашим органам влади не обов’язкові. Попри відсутність підстав для відмови у реєстрації, волею міністра юстиції Петренка і його політичних начальників партія “РВС” і досі не зареєстрована. Побачимо, як проявить себе нова ЦВК.

Звертаюся до друзів – готуйтеся до боротьби! “Політична еліта” і її нишпорки зараз обрушать на мене всі кари земні і весь бруд, на який вони здатні, а наша задача – вистояти і перемогти!

Еліту геть! Владу – народу!

Перемога буде за нами!!!

А.Корнацький

і