“Укрпошта” припиняє доставку пенсій і закриває відділення

З 1 січня наступного року компанія «Укрпошта» закриє близько 7000 стаціонарних відділень, а також планує звільнити частину виробничого і адміністративного персоналу.

Крім того, компанія висунула жорсткий ультиматум з доставки пенсій.

Така заява пролунала від генерального директора компанії Ігоря Смілянського. «Доставка пенсій – досить гостре питання, від якого залежить формат подальшої роботи компанії. По суті, це питання, залишиться в Укрпошті 11,5 тис. Відділень або 4,3 тис. Ми підготували антикризовий план, який введемо 1 листопада, якщо тариф не буде прийнятий. Це означає, що Укрпошта змушена буде оптимізувати мережу в селах, вибудувану під доставку пенсій», – підкреслив глава компанії.

Також він додав, що вже в січні наступного року будуть закриті 5-7 тисяч поштових відділень, звільнена частина персоналу, припиниться доставка пенсій по всій країні. Компанія збирається зосередитися на побудові поштово-логістичного бізнесу, а також фінансового бізнесу в українських містах. Директор компанії підкреслив, що універсальні послуги компанія продовжить надавати по всій країні.

http://businessua.com

і