Арестович та Ткаченко, з піною на губах захищають ізик та булгакова

Гадаю, ні в кого немає сумніву в тому, як я ставлюся до окупаційних символів, слідів русского міра в Україні та апологетів теорії про те, що це частина нашої історії, яку ми не повинні віддавати московитам.

Арестович та Ткаченко, які з піною на губах захищають ізик та булгакова, намагаючись їх інтегрувати в національну парадигму, є останніми могіканами тієї колоніальної політики, яку москва проводила в Україні, делегуючи до нас своїх пропагандистів та вишукуючи стовпи режиму серед місцевих нікчем, ладних ходити навприсядки перед окупантом і затято шельмувати своє.

І все ж, прихильники збереження тих символів, які нам на багнетах і зараз несуть рашисти, раз по раз продовжують виринати у найнеочікуваніший місцях у, здавалося б, патріотичних притомних осередках. Чому? Звідки в них у мізках це лайно? Велика проблема нашого Києва та всієї України – нащадки окупантів – усіляких там статських радників, генерал-губернаторів, бєлогвардєйцев, красноармєйцев, НКВСників, та іншої погані, яка заїздила до України, щоб здійснювати геноцид і колоніальне управління окупованими територіями. Вони робили з нами все те ж саме, що і зараз – знищували нашу національну ідентичність і насаджували нам свою псевдокультуру.

Але, ця місія була провалена, хоча й тривала століттями. Єдине, що їм вдалося – лишити своїх нащадків, які нині, видаючи себе за «карєнних», намагаються вчепитися у маркери насадженого окупантами нам русского міра і видають той завезений до нас бур‘ян разом із собою за нашу історію і українську спадщину.

В ваших булгакових-вертінскіх немає нічого нашого, українського і тому воно ніколи не приживеться тут, скільки б ви не намагалися на рівні підсвідомості нав‘язати комплекс меншовартості автохтонам. Карфаген має бути зруйнований! Тільки так під його уламками сконає останній нащадок окупантів та його поплічник – ментальний яничар.

Igor Miroshnychenko

і