Щаслива родина-міцна країна!

Щаслива родина-міцна країна! -свято у Дружківці

Сім’я – та пристань і гавань, звідки ми виходимо у широкий світ, ім’я якому життя. Для кожного з нас сім’я має бути джерелом любові, вірності, поваги, турботи та захисту − тією базою й основою, без якої не може існувати людина. 02 червня 2018 року у Дружківці до Дня сім’ї та Дня захисту дітей відбулося родинне свято – фестиваль «Щаслива родина – міцна країна!», організаторами якого стали Дружківська міська рада та Євангельські церкви міста.

Крім урочистої ходи вулицями міста, дружківчан запросили на площу Молодіжну, де й відбувся фестиваль за участю творчих колективів, дитячо-юнацької спортивної школи та представники євангельських церков. Міський голова Валерій Гнатенко привітав усіх присутніх зі святом та побажав, щоб у дружківських оселях завжди було чути дзвінкий сміх та панувала дружня атмосфера! «Нехай ваші сім’ї поповнюються, а діти будуть щасливі та здорові!», – наголосив міський голова.

У конкурсі «Щаслива родина-міцна країна» взяли участь п’ять сімей міста. Це Дитячий будинок сімейного типу Сергія та Ольги Терех, які виховують одну власну дитину та сімох дітей-вихованців, прийомна сім’я Василя та Надії Бондарєвих, в якій виховується дві прийомні та чотири рідні дитини, сім’я Сергія та Ольги Кудін, Ігоря та Марії Карасьових та Євгенія й Наталії Гончарових. Конкурс складався з трьох етапів: творчого виступу, спортивній естафеті та вміння будувати вироби власноруч. Кожен етап мав свою номінацію, тому без подарунків учасники не залишилися. Головний приз та перемогу у конкурсі отримала сім’я Карасьових. На всіх активних учасників фестивалю чекали подарунки від Дружківської міської ради та ігрового комплексу «Лабіринт» і «Бабути».

Велика кількість майстер-класів для дітей та батьків: картини з ниток, ліпнина з солоного тіста, вироби зі стрічок, випалювання та канзаши, аквагрим, спортивні ігри від команди «Смайл» – кожен знайшов, що йому до душі. Для дітей працювала канатна доріжка, батути та безкоштовна фотозона, величезний триколісний велосипед – так провела День захисту дітей Дружківка.

Дружківська міська рада, її виконавчий комітет щиро вдячні всім, хто приєднався до організації свята та тим, хто взяв участь у фестивалі.

 

і