Палкаш НГУ Діма Акімав і імпотенти СБУ

Ветерани АТО прислали кілька фото і лінк на мою давню статтю. Питають, де живе бравий палкаш НГУ і як кажуть учасник баєвих действій діма акімав…

Не знаю… Це афігітельно, малята! Хоча, хлопці вже знають…

З Вікіпедії.

Протягом часів нової незалежної України Д.І.Акімов разом з українськими військовими миротворцями перебував в багатьох гарячих точках планети , в тому числі – під час війни в Югославії, потім в Іраку, Ліберії, Косово, Демократичній республіці Конго, Кот Дівуарі. Полковник запасу Д.І.Акімов провів чимало виїзних заходів для українських , польських, американських воїнів-миротворців ООН та НАТО, знаходився разом з ними в місцях виконання найскладніших бойових задач. Проводив закриті наукові соціологічні дослідження для РНБО в місцях служби українських миротворців. З перших місяців Української кризи 2014 року Д.І.Акімов знаходився в зонах бойових дій, збройних протистоянь на сході та півдні України, де виконував обв”язки за дорученнями Міністра оборони України, Командувача Національної гвардії України, Голови Держприкордонслужби України. Одночасно з службовими дорученнями Д.І.Акімов проводив вручення громадських відзнак МАРТІС “Золота Фортуна” військовослужбовцям в зоні бойових дій за поданням командирів та керівництва силових міністерств та відомств. Навесні-влітку 2014 року перебував разом з українськими військовослужбовцями в м.Маріуполі, м.Щасті, Донецькому аеропорті,зоні Іловайських подій тощо. Під час боїв за Іловайськ в серпні 2014 року полковник Д.І.Акімов вступив добровольцем до складу одного зі стрілецьких батальйонів Національної гвардії України, продовжуючи виконувати обов”язки радника командувача НГУ. Виконуючи службові обов”язки, він перебував в зонах протистояння в населенних пунктах Дебальцево , Попасна , Кримське , Маріуполь тощо. Має бойові нагороди . За власні кошти випустив дві збірки поетичних творів українських нацгвардійців та прикордонників “Національна гвардія моєї батьківщини” та “Кордон батьківської землі”. Не забуваючи свою першу професыю – редактора та режисера телебачення, полковник Д.І. Акімов створив за час війни чимало патріотичних відеокліпів для Міністерства оборони України та Національної гвардії України, провів соціологічні дослідження. Учасник бойових дій Дмитро Акімов приділяє велику увагу образотворчому мистецтву , пише картини олією на військово-патріотичну тематику, виступає організатором виставок образотворчого мистецтва українських військовослужбовців , як поет і композитор написав декілька десятків пісенних творів українською та англійською мовою про воїнів-миротворців ООН та війну на Донбасі, випустив декілька книг з власними пісенними та поетичними творами.

В наші дні займається створенням оркестрових та хорових творів для оркестрів та академічних ансамблів (в тому числі і військових). Має ступінь доктора соціологічних наук і відповідно пише наукові статті в сфері соціального маркетингу та культурології. В період 2014—2017 рр. перебуває в зоні проведення АТО, де крім виконання військових обов”язків проводить соціологічні дослідження, знімає документальні стрічки, соціальні відеороліки та відеокліпи про події в зоні АТО. Д.І. Акімов має державні, міністерські, відомчі, церковні, та громадські нагороди України та інших країн світу.

Голові СБУ: Зарештуйте Акімова і Авакова, хоча б…

 Хто призначив агента вати Діму Акімова радником голови Нацгвардії України? Хто дав йому звання полковника НГУ? І хто є агентом впливу ФСБ РФ і автором пісні про георгієвську лєнточку, яку періодично крутять терористи нашим бійцям? ВІДПОВІДАЙТЕ!
Я у лютому був у Станиці Луганській. У баті НГУ імені генерала Кульчицького. Бати Чернігів. Торнадо… Тоді там випробували нові касетні боєприпаси путлінга. Ми були без броніків і без касок – місця не було…
Страшенно боялися. А хлопці там були постійно. Для мене ці солдати з НГУ – справжні герої, і я радий, що дружу з ними.
І тут шулєр Діма Акімов – шовініст і радник шефа НГУ! Полковник Нацгвардії, тварь!  Піар-сошка путіна! Хто допустив? Арештувати всіх винних! Це вже не жарти!!! А добровольці – злочинці!!! І саме такі уроди як Діма, координують очорнення добровольчих батів у пресі!
…Варіанти міністра МВС авакяна. Втекти в рашку – застрелять на кордоні. Втекти в Італію – застрелять на кордоні. Залишитись – застрелять при арешті…
Єта канец, урод…
…Пісню полковника НГУ, радника шефа НГУ Діми Акімова активно використовують терористи ЛНР-ДНР, під час атак на позиції українських солдат…
Слава ЛНР? Слава Хунті?
http://www.businessbookgf.org/articles/academy_life/53
Опубликовано: 23 апр. 2012 г.

Георгиевский марш. Классная песня. Наша. Так заряжает патриотизмом, что хоть сейчас можно в бой идти! Исполняет ансамбль ВВ МВД. Ребята сильно поют! Про георгиевскую ленточку. Под такую песню и на параде маршировать здорово, и рюмку пить, и врагов бить! Автор слов и музыки Дмитрий Акимов (это не тот, что футболист, а тот, который пишет музыку для военных и симфонических оркестров). Ребята! Все, кто служил (и кто откосил), теперь 9 мая и 23 февраля — это наша песня! Водки хватит, а побеждать мы умеем!

Генеральная Дирекция Международной Академии рейтинговых технологий и социологии “Золотая Фортуна” поздравляет всех с Днём Победы!

Прекрасная песня «Георгиевская лента» была написана в конце прошлого века и за сравнительно небольшой промежуток времени благодаря российским дипломатам разлетелась по многим странам. На Украине и в Белоруссии песня вскоре зазвучала на национальных языках. Так появилась «Георгіївська стрічка» и «Георгиевская стужка». Песня композитора и поэта Дмитрия Акимова полюбилась во многих полках, батальонах и ротах, её исполняют духовые оркестры. Этот клип, в котором за считанные минуты проносятся славные страницы истории нашей Армии, завоевал любовь тысяч патриотов. Дмитрий Акимов — автор многих патриотических песен, хотя немногие из них ещё попали в Интернет. Но стоит обратить внимание на «Белогвардейский вальс», на который в Интернете появилось несколько любительских клипов, смонтированных почитателями творчества композитора, поэта и исполнителя Дмитрия Акимова. На своём канале мы решили разместить этот клип под названием «Георгиевская ленточка», потому что лучшей песни про георгиевскую ленту во славу русского оружия никто ещё не написал.

 

За надійну охорону Державного кордону заохочено гвардійців Північного ОТО
Нацгвардійців та прикордонників, які спільними зусиллями надійно охороняють та обороняють придністровський сегмент українсько-молдовської ділянки Державного кордону, заохотила Міжнародна Академія рейтингових технологій и соціології «Золота фортуна».
Голова Генеральної Дирекції МАРТІС «Золота фортуна», радник командувача Національної гвардії України полковник запасу Дмитро Акімов днями завітав в управлінні Котовського прикордонного загону.
На загальному шикуванні, в урочистій обстановці полковник Акімов вручив медалі «Незалежність України» III ступеня 32 гвардійцям та 25 прикордонникам.
За допомогу в придбанні побутової техніки, збору речей та продуктів харчування для вояків на передовій та іншу постійну і відчутну підтримку, яку надає міська влада підрозділам Нацгвардії та прикордонникам, заохочено відзнакою голову Котовська Анатолія Іванова.
Дякуючи за нагороду, міський голова пообіцяв і надалі всіляку підтримку з боку органів місцевого самоврядування військовим, які дислокуються в місті, оберігаючи таким чином мир та спокій не тільки Котовщини, а й усієї України.
Командир бригади полковник Роман Леонович, від усього особового складу військового оперативного резерву частини подякував Голову Генеральної Дирекції МАРТІС за шану, наголосивши, що охорона та оборона саме цієї ділянки Державного кордону, це справа особливої загальнодержавної важливості.

Підполковник Євген Роженюк
Фото з сайту forpost-kotovsk.at.ua

Цей матеріал зверстано з постів в ФБ. Такий як цей:

Список агентури фсб-гру рф в Києві. Все керівництво Національного військово-історичного музею МО України – друзі і соратники терориста Гіркіна, що прикриваються діючим заступником міністра МОУ.

Нацзаповідник у Лаврі – резидентура фсб. Прикриття – міністр культури Кириленко, голова комітету ВРУ Томенко. Союз Народна память Жилкіна – креатура Вілкула-Арбузова, кришуються МОУ. Паразитують на вивозі тіл загиблих в АТО.

Діма Акімов – тіпа палковнік Нацгвардії України, агент фсб. Радник шефа НГУ. Можна продовжувати. Чому кончений випускник інституту Андропова у Москві Наливайченко цього не бачив? Єдина надія – на Президента України! І на нове керівництво СБУ…

Голові Служби безпеки України

ГРИЦАКУ ВАСИЛЮ СЕРГІЙОВИЧУ

Пане Голово!

Прошу негайно заарештувати відомого пропагандиста рускава міра, що позиціонує себе як полковника Національної Гвардії України – Дмитра Акімова, за нашими припущеннями – агента ФСБ РФ, що веде цілеспрямовану антиукраїнську діяльність. Саме під його прикриттям в Україні діють чисельні сепаратистські рухи.

Також, просимо дослідити його комерційну діяльність – особливо сплата податків, і головне, яким чином це нещастя отримало звання полковника Нацгвардії України і хто у цьому винен? Адже, його біографія і комерційно-корупційна діяльність є у вільному доступі!

Особливого розчулення додає пісня про Георгієвську ленточку, під яку вбивають і катують наших бійців… Чим займалося СБУ весь цей час? Адже, боротьба з сепаратистами – Ваша головна робота! Чи Центральний апарат СБУ залишається вірним Президенту України і народу України? Вимагаємо реальної і негайної реакції!

У тому числі до сумнівної особи Авакова Арсена Борисовича, що чомусь став міністром МВС України, попри повідомлення у пресі про два його засудження з відбуванням покарання, та покривання агентури РФ, контрабандистів, різноманітних злочинців, свідомому вбивстві патріотів України.

Віримо у Ваш патріотизм, та чекаємо рішучих дій з очищення країни від покидьків при владі!

З повагою,

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

2015

І шо? А ніфіга! Слава херою дімі акімаву і добробати – преступнікі!!!

і