Сергій Пашинський. Лідер Майдану і той, хто підписав перший бойовий наказ – за гратами!

Перша репресія реваншу — Сергій Пашинський. Лідер Майдану і той, хто підписав перший бойовий наказ в АТО. Особистий ворог Путіна і той, хто вирвав з рота в Януковича і повернув у бюджет 1.5 млрд. доларів. Кинутий за грати на замовлення Портнова. Ув’язнений по справі, сфальшованій «на коліні», за те, що захистив честь та життя своєї дружини, що зупинив хулігана пострілом в ногу. До того ж, п’яного та небезпечного хулігана, який і раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за те, що бив і калічив жінок.

Проте, найбільш показовим в цій першій репресії є той факт, що рішення про ув’язнення Пашинського без права застави, на замовлення Портнова прийняла «зразкова» суддя Олеся Батрін.

Це та суддя, яку останні роки наші грантожери-зрадофіли на руках носили, дифірамби їй співали, семінари організовували. Вона навіть отримувала офіційне фінансування з «Центру протидії корупції» Шабуніна. Ось саме вона перша «гнеться» під Портнова.

Хоча, мене це не дивує. Бо, нагадаю, що саме Шабунін та його «антикорупціонери», як навіжені, боролися проти конфіскації корупційних мільярдів Януковича в державний бюджет України. А Сергій Пашинський якраз був тим політиком, що ініціював та довів до кінця конфіскацію — 1.5 млрд доларів Януковича. Отож, все сходиться.

Підтверджується те, про що я говорила і раніше: ЦВК і все це «шабунівське громадсько-активістське кодло» було п’ятою колонною і відпрацьовувало на Портнова.

Що після цього, ще сказати?… Пашинський мій друг. Я пишаюсь ним. Друг, яких мало. Заради країни він готовий йти до кінця. Він не тільки, як лев, боровся і повернув в бюджет вкрадене Януковичем, а зараз саме за це — тобто за країну, за народ пішов в тюрму. Ех, український народ…

Ви не лише це допустили — ви радієте… Ви завжди радо вірили в брехню про нього і таких, як він. Хоча брехня була абсурдна. Ех, народ… Що ще сказати? А те, що завжди: ми не здамося, допоки б’ються наші серця. І не пустимо в ці серця зневіри та образи! Бо нічого не змінюється під небом — так було завжди: Аve, український народе, morituri te salutant.

Тетяна Чорновол

і