ЛІБЕРАЛЬНІ ІНСТРУМЕНТИ ВПЛИВУ КРЕМЛЯ

 

Керівник головного російського опозиційного ліберального ресурсу «Ехо Москви» і одночасно улюбленець усієї феесбешної єврейської тусовки Алєксєй Венєдіктов привіз неофіційне послання Зеленському від Кремля. Про це він майже прямо сказав на завершення двогодинного інтерв’ю Дмитру Гордону. Розмова, треба віддати належне обом акторам театру «дим в очі», була цікава і пізнавальна. Говорили і про історичну місію Путіна як «собіратєля зємєль русскіх», і про неможливість відміни санкцій без згоди України, і про майбутнє Білорусі, і про український філіал «Ехо Москви» т.д., і т.п.

Під завершення розмови Вєня рішуче «скинув маскхалат» і прямо заявив, що усі розмови про «нову реальність», яка нібито виникла після перемоги Зеленського, для Путіна пусті слова. І більше нічого. Нова реальність почнеться тоді, наголосив він, коли слова перетворяться в діла. А діла повинні бути конкретні, дзвеніти як срібняки в кишенях Юди, передусім, йдеться про відмову від мовного закону. Далі, інтеграцію ДНР і ЛНР як окремих автономних суб’єктів в українську політичну систему. Почати запропоновано із звільнення колаборанта Вишинського, такого собі акту доброї волі, без усяких зобов’язань протилежної сторони.

Чому Вєнєдіктов? Розрахунок простий: пропозицію новій українській владі розпочати політику повзучої капітуляції має запропонувати не типова російська держиморда, а «свій в дошку пацан» – єврей, ліберал і просто класний хлопець, з яким можна і бухнуть, і нюхнуть, і просто весело потеревенити.
А далі вже надійно інтегрований у ближнє коло Президента України нічим не примітний «кадр», крім, звичайно, показного бажання прислужитись в усьому Зеленському, має логічно довести першій особі в державі, що «кров з носа», а новій владі потрібно прислухатись до цих пропозицій. Не тому, що «ми – «зелені» – любимо Путіна, хто ж цю суку любить», а тому, що тут присутній наш корпоративний інтерес виживання.

Бо коли завтра плебс збагне, що комунальні тарифи не падатимуть, а ростимуть, коли він здивовано підніме очі вгору, і зрозуміє, що миру немає, тоді важливо буде не допустити спекуляцій з боку проросійських сил. Дивіться, як вже сьогодні тисне Медведчук. А якщо в додачу до цього Путін на Донбасі активізує воєнні дії? Ні, треба мислити стратегічно, на десять кроків уперед. Треба бути «реалістами» і находити в цих пропозиціях власні інтереси. Головний з яких: «нейтралізувати» Путіна через переговорний процес.

Стисло: Кремль застосовує комплексний підхід до реалізації власних планів поневолення України. І в ньому кожній тварі відведена своя роль. Головне, сьогодні запустити процес повзучої капітуляції України.

Олександр Ткачук

і