На ринг виходять характерники

На ринг виходять характерники

Найближчий час у м. Львові відбудеться презентація нового стилю боксу, який отримає назву “Український Далекобійний Стиль”. Сучасний бокс зразка 1807 року застарів. За 300 років існування змінювалися лише правила та екіпіровка. Паралельно з цим вдосконалювалися енергетичні стимулятори, які підвищують функціональність, але виснажують організм.

 

Далекобійний стиль боксу веде свій початок від легендарних козаків-характерників,які досконало володіли навичками знищувати свого ворога на відстані. В двобої з характерником суперник автоматично отримував статус жертви.

Сучасні характерники Міжнародної федерації Бойового Гопака, які були збережені по родовому дереву і отримали в спадок родовиті знання, сьогодні презентують Світу досконалу техніку бою, яку використовували в свій час характерники.

Цікаві деталі бою характерника: це швидкість двох потужних стусанів характерника яка перевищує швидкість кліпання очима.

 

При рості козака-характерника Стасюка 170 см. тіло витягується до 180 см. При нормативній довжині стусана звичайного боксера, довжина удару рукою характерника на 40% довша (при однаковому рості суперників). Довший час інформаційне поле про козаків-характерників спотворювалося. Справжні вміння і здобутки характерників приховувалися або ж викривлювалися. Творили з характерників якихось містичних героїв.

 

Фрази: “вони були” і “вони могли” вже всім надоїла.

Інформаційна довідка подій які вже відбулися:

Характерник МФБГ Стасюк в програмі “Спорт за тиждень” на телеканалі КСТ: змагаючись на витривалість з майстром спорту по боксу в силовій дисципліні  “нанесення сильних ударів по боксерському мішку” переконливо переміг. Майстер спороту по боксу зміг наносити потужні удари лише 3,5 хвилин. Після чого в боксера повна перевтома і шалена задишка. Коли характерник Стасюк бив мішок 40 хвилин на повному і нормальному диханні(після закінчення серійної ударної роботи навіть не спітнів).Різниця у віці: М.С. 20 років, Характернику 63 (різниця 43 роки).

На телеканалі СТБ в програмі “Паралельний Світ” характерник МФБГ Стасюк переконливо переміг у змаганнях на витривалість (на той час діючого чемпіона Європи з бігу). Чемпіон пробіг 10 кругів з перешкодами після чого відомий лікар-кардіолог констатував у спортовця підвищення артеріального тиску та прискореного серцебиття. Натомісць характерник Стасюк в тих самих умовах (біг з перешкодами) пробіг 250 кругів після чого лікарські дослідження показали: серцебиття зменшилося, артеріальний тиск зменшився.Різниця віку між змагунами 40 років.

 

На телеканалі ІНТЕР в програмі “Гінес Шок” Характерник Стасюк встановив рекорд піднявши одним пальцем гирю (дінцем до гори) вагою 24 кг. (що складає 46 % від ваги самого характерника).

 

Технологія концентрації сили і надприродної витривалості, які дійшли до сьогодення мають наукове обґрунтування. Ознайомитися і оволодіти вміннями характерників має можливість кожен хто бажає, звернувшись у Міжнародну федерацію Бойового Гопака, яку очолює Пилат Володимир Степанович. tel.0960326125

 

МФБГ приймає пропозиції щодо співпраці і розвитку науки характерників.

і