можемо мати ще 5 років впорядковування політичного і економічного життя

У разі перемоги Порошенка, він, маючи досвід президенства, продовжуючи зовнішньополітичний курс, політику протиросійського опору, безпекову складову по зміцненню армії та патріотичного потенціалу суспільства, зобовязаний буде врахувати допущені помилки у сферах боротьби з корупцією, кадровій політиці, продовжувати допомогу уряду щодо збільшення економічного росту.

Це предбачувано. Очікувано і, при сприянні суспільства, може бути реалізоване. Тобто, можемо мати ще 5 років впорядковування політичного і економічного життя і помірного росту.

У разі приходу на Банкову троянського коня, з його черева можуть виповзти у президентську вертикаль і у структури, підпорядковані повноваженням президента МЗС, МО, СБУ, ГП і ряд комітетів та відомств люди не тільки з політичною непередбачуваністю, сумнівного професійного рівня, а й звичайні чисельні корупціонери, українофоби (які втомилися від “насильної українізації”), проросійські заготовки, реваншисти різних кольорів.

Хаос асоціюється більше із космологією, якщо у політиці – то із світового рівня некерованими катаклізмами, війнами. Хоча ведення війн впорядковується і контролюється штабами.
Прихід до влади політикуму із антиукраїнськими настроями може привести не так до хаосу, як до руїнництва.
Замість того, щоб Україну будувати, вони, при сприянні російського чинника, можуть її руйнувати.
При цьому, не забуваючи, пограбувати.
Як це було при Януковичу-ПР.

Сергій Жижко

і