РОСІЙСЬКА КОЛАБОРАНТКА НЕ МОЖЕ ПРЕДСТАВЛЯТИ УКРАЇНУ НА ЄВРОБАЧЕННІ!

 

Звертаюся ще раз до UA: Перший, щодо конкурсу Євробачення та так званої «представниці» від України MARUV.

В Україні війна. Страшна. З тисячами смертей, з розбитими сім‘ями та життями, з мільйонами переселенців, з втратами 7% території України. Проте, поруч йде ще одна війна – інформаційна. Вона прихована та підступна. Вона ведеться з ефірів проросійських телеканалів та радіостанцій. З соцмереж та друкованих ЗМІ. Її мета – знищення України, її приниження на світовій арені, ліквідація всіх здобутків останніх років.

Однією з ланок цієї війни є проросійські гастролери. Такі як Лобода, Ані Лорак чи Монатік. Це ті особи, які підтримують русифікаторську політику Кремля, їздять на поклон до агресора, пропагують російські ціноості.

Конкурс виконавців на Євробачення від телеканалу СТБ, це край цинізму, адже до нього були долучені особи, які ведуть таку антиукраїнську пропаганду.

Так званим переможцем стала проросійська гастролерка Maruv. Чи можемо ми дозволити собі, в сьогоденній Україні таке приниження наших воїнів та Героїв, сімей загиблих, та й зрештою всіх нас? Не можемо!

Я звертаюся до суспільного мовника.
Просто зараз ви творите країну. Або проросійську, або проукраїнську.

Нам не потрібна така представниця. Нам не потрібні московські гастрлери. Нам не потрібні подачки у вигляді «відмови від гастролів», алже вони вже були. Нам не потрібна особа, яка ображає честь та гідність України.
Ви маєте прийняти рішення. Чи Ви з Україною, чи Ви проти України.

Рішення за вами.

Андрій Смолій

і