Мир в Україні буде тільки через Перемогу!

Побратими! Звертаюся в першу чергу до вас, як до найбільш вмотивованої та патріотично налаштованої частини нашого суспільства.

Вчора, в роковини Дебальцевського котла, де під російсько-сепаратистським вогнем загинули сотні українських військовослужбовців та добровольців, ми всі отримали ляпаса від каналу “112”. В програмі “Велике інтерв’ю” гостем студії був відомий реваншист, екс-прем’ єр Микола Азаров. Це той, хто відразу після Майдану разом в складі кліки Януковича втік до Московії. І вчора він з телеекрану українського телеканалу намагався донести до кожного українця головний меседж Путіна: мир за будь-яку ціну. Тієї ж прокремлівської риторики дотримуються деякі кандидати в Президенти. Ні! Мир в Україні буде тільки через Перемогу! Це я вам обіцяю.

Хочу звернутися до власників “112” каналу, не грайтеся з вогнем та не провокуйте українське суспільство появою в ваших програмах одіозних запроданців. Не раджу вам розхитувати ситуацію в Україні в такий примитивний спосіб.

Також хочу звернутися до Національної комісії з питань телебачення та радіо з вимогою провести негайну позачергову перевірку “112” каналу на предмет зради інтересів держави. Будемо пильними. Реваншизм не пройде! Разом – і до кінця!

Сергій Кривонос,
кандидат у Президенти України, полковник ЗСУ

і