Хто такий МАКСИМ ГОЛОСНИЙ?

Здається знайшли найекзотичнішого і найперспективнішого кандидата в Президенти України! На майбутнє. Хоча, судіть самі!

-А ось цікавий кандидат! Вартує приглянутися. Можливо, саме він є отим шевченковим “Вашингтоном з новим і праведним законом”! – сказав про Максима Голосного філософ планетарного рівня, доброволець батальйону “Айдар” Іван Макар.

Отже, трохи про Максима Голосного… Нарізка з відкритих джерел.

Максим Голосний

Сільський голова Єлизаветівки балотуватиметься на Президента України без застави в 2,5 млн. гривень. Та закливає всіх бажаючих слідувати його прикладу!

«Сучасні «господарі країни» встановлюють правила гри, за якими інші громадяни позбавлені права брати учать в управлінні країною та взагалі – змінювати владу. Нас вже 20 років змушують обирати між сортами одного й того ж самого непотрібу. Ми не будемо грати за їх правилами – КОНСТИТУЦІЯ ПОНАД УСЕ!» – зазначає сільський голова на своєму сайті. Максим Голосний наголошує, що Конституція надає право будь-якому громадянину балотуватися на найвищу посаду в країні та закликає бажаючих подавати заяви до ЦВК.

Грошова застава, яку запровадили за часів Кучми та ніколи не ставили під сумнів, обмежує ці права, що згідно Конституції неприпустимо.

«Максим Голосний вносить заставу 2,5 млн. грн., зібрану для нього українцями.» Уявляєте собі таку картину?
https://www.facebook.com/vadim.dmitruk236/videos/2282359898715172/

Ні, це не Максим Голосний. І ми не зібрали 2,5 млн. гривень.

Наразі вся сума, яку перерахували громадяни на рахунок благодійного фонду підтримки Конституційних ініціатив “Бабуся і кіт” складає близько 20000 грн. Якби я хотів зібрати на заставу, потрібно в 100 разів більше!

Раніше за законом, який змінювався кожні вибори, потрібно було зібрати від 100 тисяч до 1 мільйона підписів виборців (і це справедливо). Сьогодні поки що не знайшлося 20 тисяч людей, які б проголосували 1 гривнею за мою кандидатуру. І тим більше, не знайшлося 200 тисяч, які перерахували б вартість однієї буханки хлібу. Як ми бачимо, кошти на підтримку висування «СВОГО» кандидата невеликі, але немає навіть їх.

Я не ображаюсь, я констатую факти. З самого початку я зазначив, що ніякої, навіть самої “гарячої” підтримки в соцмережах не вистачить. Я вдячний всім, хто виявив не байдужість, знайшов в собі сили розібратися з реквізитами та натиснути кнопку в Приват24. Хтось просто подумав – «це складно, нехай інші зроблять, а я просто зроблю репост». Ну тож, як казав класик «маємо те, що маємо». Я обов’язково надам звіт, як будуть використані ці гроші, але головне що було доведено ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ в цьому експерименті: НЕМОЖЛИВО ПЕРЕМАГАТИ, ГРАЮЧИ ПО ЧУЖИМ ПРАВИЛАМ.

Олігархічна система занадто сильно вкоренилася в наше суспільство. 20 років – великий термін! І сьогодні це робить свою справу. Нас розділили, нас зневірили, нас ввели в оману брехливими соцопитуваннями, знову намагаючись поставити перед вибором, який вигідний ЇМ.

2,5 мільйони – ще не вся сума, якою відсікаються «нові обличчя». Це тільки ЗАСТАВА. Потрібно в 10, а може й в 100 разів більше, на формування та утримання осередків. На комісії, на спостерігачів. Я вже не кажу про рекламу. Враховуючи обмеження доступу на олігархічні телеканали, які навіть за гроші не покажуть тебе. Білборди – я прекрасно пам’ятаю вибори у ВР за часів Януковича, коли власники білбордів відмовлялись укладати договори з «неузгодженими» кандидатами. Всі типографії Дніпропетровської області відмовились друкувати листівки з бабусею та котом. Нам приходилося (не повірите) замовляти поліграфічну продукцію в Тернополі!

Навіть якщо ти пройшов всі ці перепони, це ще не все. На заваді стає великий адмінресурс з «професійних» виборчих комісій з армії бюджетників, які знов і знов «роблять вибори» діючій владі, майже не змінювалися з часів Кучми. Вони сміливі та досвідчені – ніхто з них не поніс покарання за фальсифікації! Це професійні шахраї, що відточували майстерність роками, десятиріччями.

Діючі можновладці та їх прислуга будували цю “стіну” захисту своїх сословних привілеїв 20 років. Невже ви думаєте, що її можна перемогти В ЛОБ, навіть маючи великий фінансовий ресурс? А тим більше – з 20 тис. гривень та «святою силою Фейсбука»…

АЛЕ ПЕРЕМОГТИ МОЖНА! В один єдиний спосіб, яким я перемагав завжди, протягом усієї активної суспільно-політичної діяльності:

МИ НЕ БУДЕМО ГРАТИ ЗА ЇХ ПРАВИЛАМИ.
Ми будемо створювати СВОЇ.

1. Бути непрогнозованим
2. Діяти першим
3. Бити потужно
4. Нав’язувати свої правила гри
5. Думати більше ніж на 1 крок вперед

Це те, що я виніс з боксу та довів перемогами у своїй боротьбі. Тому завтра подаю документи БЕЗ ЗАСТАВИ. А далі… здивуємо їх та завдамо НИЩІВНОГО УДАРУ.

Єднаємось, розповсюджуємо інформацію, підтримуємо фонд – будь яка допомога прискорить повалення прогнилого олігархічного режиму. Ми їх не боїмося і Ми НЕ ЗУПИНИМОСЬ!

Підтримати:

P/p 26002500334302 ЄДРПОУ 42727640
МФО 300614, ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»
Благодійна організація “Благодійний фонд підтримки конституційних ініціатив Максима Голосного “БАБУСЯ І КІТ”
Призначення платежу: благодійний внесок

ФБ: Максим Голосний у неділю 03.02.2019р. подає документи в ЦВК з 18.00 до 19.00год. Прохання підтримати.

Хто такий МАКСИМ ГОЛОСНИЙ?

Голова сільської ради с. Єлизаветівка, Петриківського району (Дніпропетровська обл., Україна). Автор плаката “Про бабусю і кота”. Громадський і політичний діяч, правозахисник.

Голосний Максим Ігорович, народився 04 жовтня 1981 року в м. Дніпродзержинську Дніпропетровської області в звичайній родині. Громадянин України.

бабушка и котОсвіта вища. У 2005 році закінчив Придніпровську Державну Академію Будівництва та Архітектури за фахом ” Архітектура Будівель і Споруд” та здобув кваліфікацію архітектора.

Трудову діяльність розпочав у 2002 році. З липня 2004 року по листопад 2010 року працював архітектором в ПП “АРХПРОЕКТ”.

В листопаді 2010 громадою села був обраний головою Єлизаветівської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області. Працював на займаній посаді до 22 вересня 2011 року. В зв’язку з активною діяльністю у відстоюванні інтересів територіальної громади всупереч обласному керівництву, був незаконно відсторонений від займаної виборної посади голови Єлизаветівської сільської ради. Але підтриманий більшістю жителів села Єлизаветівка, які після відсторонення самостійно зібрали підписи у його підтримку. Приймав учать у протидіях антинародної медичної та земельної реформи, яка на той час була запроваджена за ініціативами губернатора Вілкула. Продовжує вести активну боротьбу за справедливість і конституційні права простих людей.

25 жовтня 2015 року повторно обраний головою Єлизаветівської сільської ради переважною більшістю голосів виборців.

Громадська робота: протидія корупції в правоохоронних та судових органах, а також органах місцевого самоврядування, боротьба з порушеннями екологічного та земельного законодавства. Блогер та правозахисник.

 

Державне управління: реформи місцевого самоврядування, енергетична безпека, боротьба з газовими монополіями та порушеннями в сфері газопостачання, відновлення конституційних прав і свобод громадян України.

Безпартійний.

Склад сім’ї: Одружений. Виховую донечку 2011 року народження. – з персонального сайту.

З Вікіпедії:

В 2008 році стає помічником депутата сільської ради та ініціює ряд проектів, спрямованих на покращення життя громади, а також активно допомагає молоді реалізувати своє приватизаційне право. Запроваджує практику “правових лікбезів” на селі.

Побачивши активну громадську позицію Максима Голосного та небайдужість до вирішення проблем села, районна ветеранська організація висуває його кандидатом на посаду Єлизаветівського сільського голови на місцевих виборах 2010, на яку він був обраний переважною більшістю голосів, не зважаючи на фальсицікації та массове псування бюлетенів.

Працював на займаній посаді до 22 вересня 2011 року. В зв’язку з активною діяльністю у відстоюванні інтересів територіальної громади всупереч позиції Дніпропетровської обласної державної адміністрації, яку в той час очолював Олександр Вілкул, був знятий з посади голови депутатами на незаконній сесії сільської ради. Але підтриманий більшістю жителів села Єлизаветівка, які після відсторонення самостійно зібрали 1020 підписів на його підтримку.

Приймав участь у протидії медичній та земельній реформам, запроваджених за ініціативи губернатора Олександра Вілкула.

В 2011 році вперше в Україні тричі намагався провести місцевий референдум з метою дострокового припинення повноважень депутатів Єлизаветівської сільської ради. Оскаржував відмови в реєстрації ініціативної групи з проведення референдуму в Дніпропетровскому окружному адміністративнивному суді та Апеляційному суді Дніпропетровської області. Неодноразово наголошував про неконституційність прийнятого при Вікторі Януковичі Закону України “Про всеукраїнський референдум” (автор – Шпенов Дмитро Юрійович), яким, фактично, влада заборонила проведення місцевих референдумів. В 2018 році цей закон визнано неконституційним згідно з Рішенням Конституційного Суду № 4-р/2018 від 26.04.2018

В 2012 році приймав участь у виборах до Верховної ради в якості кандидата в народні депутати. Саме в цей час Максимом Голосним був створений відомий політичний білборд “Взнала, що внук голосував за регіони – переписала хату на кота”, який став мемом та здобув сотні фотожаб та тисячі публікацій в Інтернет.

25 жовтня на місцевих виборах 2015 року Максим Голосний був повторно обраний головою Єлизаветівської сільської ради переважною більшістю голосів.

Здобутки

Протягом 2016-2017 років на території Єлизаветівки було виявлено декілька підприємств, які роками ухилялись від сплати земельного податку. Єлизаветівська сільська рада під керівництвом Максима Голосного через суд дорахувала у сільський бюджет декілька мільйонів (які тепер будуть сплачуватися щороку). Деякі судові провадження ще тривають.

В 2017 році в Єлизаветівці почали використовувати безпілотник для регулярного спостереження за навколишнім середовищем та виявлення екологічних правопорушень.

У липні 2018 року Єлизаветівська сільрада першою в Україні легалізувала криптовалюту та офіційно внесла “криптовалютні активи” до статуту територіальної громади.

Громадська діяльність

З 2016 року як голова органу місцевого самоврядування, веде судову боротьбу з газовими монополіями та порушеннями в сфері газопостачання, за відновлення конституційних прав і свобод громадян України]. Оскаржує бездіяльність правоохоронних органів в судах, а також державних органів. Веде боротьбу з порушеннями екологічного та земельного законодавства.

В 2016 році Єлизаветівська сільрада відмовилась укладати договори на газопостачання з компаніями кіпрського походження – ДніпропетровськГаз та Дніпропетровськгаз Сбут та протягом майже 3 років споживала газ безкоштовно, посилаючись на 13 статтю Конституції України, згідно якої “від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування”. В наслідок цього газопостачальні компанії подали на сільраду до суду з вимогою стягнути кошти за начебто спожитий газ. Особливістю цієї справи, що триває, є відсутність укладеного договору, а також правовстановлюючих документів на газ з боку позивача.

В грудні 2018 року в якості голови сільської ради Максим Голосний вперше проводить спільну прес-конференцію с НАК “Нафтогаз України”, метою якої стало обговорення зловживань на ринку газопостачання з боку кіпрських компаній з невизначеним бенефіціаром

Не знаю, як у кого, а весела конструктивна енергія Максима Голосного, особисто у мене викликає щиру симпатію!

Розумію, що у президенти йому ще трохи рано – варто очолити місто, район, область, міністерство, аби трохи набути реального управлінського досвіду? Можливо, сформувати політичну партію і пройти до парламенту?

Це до речі, гарна ідея – партія, після перемоги – фракція, квоти на якісь відомства…

Я не знайшов президентської програми, якихось глобальних геополітичних напрацювать, але, чомусь Голосному вірю. Навіть не знаю, чому.

Можливо, він зможе?!

Ростислав Тригуб, студент Університету “Україна”

і