Іван Макар: Лише шахраї обіцятимуть знижки

Якщо право на експлуатацію природних ресурсів, зокрема й на видобуток енергоносіїв, продати в Державі на аукціонах, а гроші розділити порівну між громадянами України як співвласниками цих ресурсів згідно ст.13 Конституції України, то Держава вирішить дві важливі проблеми: соціального захисту населення та корупції на енергоносіях.

Коштів за користування природними ресурсами буде достатньо для забезпечення мінімального рівня життя всіх громадян. Хочеш мати більше – заробляй! Якщо буде єдина ринкова ціна на енергоносії, Держава позбудеться обов’язку регулювати ціни на ці енергоносії, а отже видумувати всілякі “Роттердам+” чи різні схеми розподілу енергоносіїв на промислового і соціального призначення, від яких корупція аж зашкалює. Ну, і, крім того, значна економія на чиновниках, що вираховують всілякі соціальні блага, потреба у яких зразу ж відпаде.

Йдуть вибори. Якщо вам якісь діячі обіцятимуть знижки ціни на газ вдвічі, вчетверо чи, навіть, вдесятеро, знайте – це люди, які хочуть зберегти корупцію в Державі, а не вирішити економічні та соціальні проблеми суспільства.

Голосуйте за цього, хто пропонуватиме цю просту, справедливу і зрозумілу схему.

Іван Макар

і