ІНСТРУКЦІЯ, ЩО ТРЕБА РОБИТИ, КОЛИ ВВОДИТЬСЯ ВОЄННИЙ СТАН…Трохи гумору..

Інструкції для істеричок….

 

1. Негайно розпочинай кіпіш, дзвони всім родичам, знайомим і верещи в слухавку:“Це кінець, ВСЬО пропало!!!!”. Кажи шоби вони це поширювали в геометричній прогресії.

2. Пиши у соціальних мережах побільше постів, шо всьо пропало,і ми всі помремо. Пости фото часів Великої Депресії США 30-років.

3. Діставай великі валізи, мішки і торби, бери всіх своїх домашніх, включаючи котів, біжи в АТБ і скуповуй гречку, борошно, свічки і сірники, бо кінець вже скоро. Бий тих, хто лізе поперед черги, бо він забере все і тобі не вистачить.

4. Знімай всі гроші з карток, картки блокуй, видаляй акаунти з платіжних систем, кажи всім шо так і треба робити, бо всьо пропало. Гроші ховай в труси – так і ходи завжди.

5. Не забувай: ВСЬО пропало!

6. Купи рибальську лєску і гачок, бо скоро кінець світу і їжі не буде, доведеться рибалити. Навчись готувати жаб і хробаків. Приручи всіх місцевих собак – пригодятся під час голоду.

7. Припиняй платити за світло, газ та іншу комуналку, бо скоро все одно кінець. За інтернет плати, щоб була можливість писати в Фейсбук пости про те, що скоро все.

8. Забарикадуйся вдома, а краще в підвалі. Виходь тільки вранці і то бігай пєрєбєжкамі під балконами, шоби тебе не помітили.

9. Не пускай дітей в школу і садок, розбери машину на запчастини, бо хунта її в армію забере. Викинь закордонний паспорт, бо нікуди не випустять. Квитки на потяг і автобус не купляй, бо з міста не випустять, купляй тільки на трамвай.

10. І головне: побільше волай всьо пропало! Чим більше і голосніше будеш волати, тим краще.

і

About Дмитро Снєгирьов 1215 Articles
співголова ГІ "Права Справа"