не вщухають пристрасті довкола конкурсу з призначення директора музею імені Яворницького

В моїй рідній, офіційно поки що не Січеславській області, не вщухають пристрасті довкола скандального конкурсу з призначення директора національного історичного музею імені Яворницького.

Багатьох представників громадськості, краєзнавців та істориків обурив факт виграшу конкурсу людиною, яка, всупереч кваліфікаційним вимогам, ні дня не працювала в музейній справі й галузі культури загалом.

Справа «козацького батька» академіка Яворницького, дослідника запорозького спадку, популяризатора назви Січеславщина, вимагає чистоти намірів, чистоти рук і методів.

Саме тому я звернувся до прокуратури області з проханням перевірити можливі факти фальсифікації даних, поданих нинішньою в.о. директора конкурсній комісії.

Мені ця справа геть як небайдужа.

І якщо хтось вирішив, що може прочавлювати подібні питання за гроші, якщо хтось думає, що замість нового «ферарі» дружині власника «Ласунки» можна подарувати посаду директора національного музею – він сильно помилився.

А тим, хто розповідає про волонтерство пані Пісчанської – присвячено моє наступне звернення до СБУ щодо можливого фінансування тероризму з боку власників «Ласунки», яка продає кожну четверту пачку морозива на ринку країни-агресора.

Андрій Денисенко

і