Михайло Басараб: Ми повернемо Донбас лише разом з Кримом!

Усі, абсолютно усі, майбутні кандидати у Президенти України фактично мавпують Порошенків підхід, коли йдеться про окуповані Росією території.

І «яструби», і «голуби», усі вони говорять про мир як основу своїх намірів. Жоден з них досі не наважився поставити в центр уваги СВОБОДУ, тобто волю і гідність. Саме тому жоден з них не наважується заявити відверту, але відповідальну позицію Лідера, а саме: нам не потрібен Донбас на умовах Кремля; ми повернемо Донбас лише разом з Кримом; це станеться без жодних умов з боку Москви; Росія заплатить за все; доти, доки не виникнуть такі обставини, Донбас і Крим залишатимуться окупованими, а ми зміцнюватимемо Україну.

Натомість ми чуємо від усіх сьогоднішніх фаворитів президентських виборів про «мирний план з «миротворцями», міжнародними перехідними адміністраціями, амністією і без жодної відповідальності Росії». В такому разі це такий самий план капітуляції, як і в Порошенка. В чому тоді між вами різниця?! Питання аж надто важливе, щоб не звертати на нтого уваги. Мало того, це основний маркер для того, щоб визначитися за кого будемо голосувати.

Михайло Басараб

і