Дмитро Снєгирьов – шеф-редактор сайту “Східний Донбас”

Газета “Східний Донбас” отримала шеф-редактора. Відомий громадський діяч з тимчасово окупованого Луганська – Дмитро Снєгирьов, очолив видання, що діє з 1992 року на Донбасі.
“Східний Донбас” офіційно прописаний в тимчасово окупованому Старобешівському районі Донеччини, саме в тих місцях, де відбулися основні події Іловайської трагедії…
Нині редакція працює у Києві.
Діє сайт, що стрімко розвивається і входить до патріотичної медіа-групи Українська пресова корпорація.  http://www.sxdon.info/
Довідково: Дмитро Снєгирьов. Народився 11 жовтня 1971 року в Луганську. Громадянин України, освіта вища, приватний підприємець, співголова ГІ “Права Справа”.
У 2012 році за ініціативи Снєгірьова праві руху об’єдналися у Блок націоналістичних сил Луганщини.
Ми з паном Дмитром вже мали успішний досвід співпраці на сайті “Луганський край”, колись ще до війни…
Нині – новий інформаційний проект “Східний Донбас”.
До речі, сайт принципово не публікує матеріали російською мовою, що для тотально зрусифікованого Донбасу надзвичайно важливо.
Дмитро Снєгирьов професійно відслідковує процеси в окупованій частині Луганської області. Та і в підконтрольній частині України – теж… Тож, очікуйте гострих і сенсаційних матеріалів!
Дивує, що керівники Луганської і Донецької ОВЦА фактично не переймаються створенням україномовних ЗМІ і сайтів. Інформаційне поле Донбасу і досі в руках перефарбованих регіоналів, російськомовне і вороже налаштоване до Української держави.
-Засновники тих ЗМІ добре відомі, брали участь у встановленні “гускай вясни” у 2014 році, але і досі не покарані, ще й активно впливають на інформаційну політику регіона і країни! – обурений шеф-редактор сайту “Східний Донбас” Дмитро Снєгирьов, – Пробуємо протидіяти і нести українське слово доступним нам методом. Зрозуміло, на ентузіазмі! Сподіваюся, і поважні державні мужі зрозуміють значення україномовних ЗМІ на Донбасі!
На голому українському ентузіазмі та патріотизмі, далеко не просунешся, перемоги не отримаєш. Тому нагадуємо, що медіа-група Українська пресова корпорація має можливість і досвід для проведення інформаційних кампаній, на кількох десятках сайтах!
Представництва УПК діють на Донбасі, Запоріжжі, Кропивницькому, Києві, Ужгороді, країнах Балтії, Німеччині, США, Канаді…
Працюють досвідчені журналісти.
Ми не плачемо і не канючимо гроші. Просто спокійно і реально просуваємо українське слово на Схід.
І запрошуємо до співпраці!
Віктор Тригуб, редактор сайту “Східний Донбас”, президент медіа-групи “Українська пресова корпорація”

 

 

і