ЗБРОЯ ПРОТИ ІНВЕСТОРІВ!

Ситуація навколо будівництва на столичних Осокорках вийшла за межі правового поля.  У соцмережах поширюють заклик до силового вирішення питання щодо  забудови території навколо озера Небреж. Активісти Максим Даниловський та Максим Стравінський  підбурюють громадян взятися до зброї й долучитися до їхнього протесту. Такі дії повинні  розглядатися в рамках кримінального законодавства й не можуть залишатися поза увагою силових структур та київської влади.

   Наші опоненти застосовують неправові методи, спекулюючи на настроях людей та, маніпулюючи інформацією, поширюють недостовірні факти. Дійшло навіть до інсценування провокацій із застосуванням зброї.  Такі інструменти мають розцінюватися, як пряме підтвердженням рейдерства.

   Забудовник вкотре наголошує, що володіє законним  правом і має повний пакет дозвільної документації, на проведення тут будівельних робіт. Тим більше є  ухвала  суду, що забороняє перешкоджати Забудовнику. Охорону будівельного майданчика на підставі відповідного договору здійснює професійна спеціалізована охоронна компанія, діяльність якої неодноразово перевіряла поліція. Це лише яскраво свідчить про  відкритість та законність дій забудовника. Ми вкотре закликаємо й демонструємо бажання вирішувати всі спірні питання шляхом діалогу, проте в свою сторону чуємо лише категоричність і ультиматуми.
Заявляємо, що банк не буде стороннім спостерігачем в ситуації, коли групка авантюристів ставить під загрозу інтереси сотень людей, які інвестували гроші в будівництво свого житла в ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ». Банк зробить все можливе аби захистити інтереси наших  інвесторів.

   Згідно плану забудови, тут передбачено унікальне поєднання екосистеми та житлового будівництва  для комфортного проживання та відпочинку в оточенні озер і зелених насаджень.

АТ АКБ «АРКАДА»  направив відповідні звернення до Національної поліції, СБУ та Київської міської адміністрації й особисто меру столиці  Віталію Кличку з вимогою терміново втрутитися в ситуацію, забезпечити порядок і охорону території, де ведеться будівництво ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Ситуація досить критична й може вийти з-під контролю. Це дестабілізує ситуацію в столиці і може призвести до трагічних наслідків.

і