Страшна таємниця Майдану. Є свідок!

Журналісти випадково вирахували ключового свідка розстрілу Небесної сотні!

Почав писати статтю про те, як Мінкульт став базою ФСБ, і раптово зрозумів, як за пару днів знайти вбивць Майдану і тих, хто саботує розслідування Генпрокуратури України. Фактично, маємо глобальну таємну змову на вищих рівнях української влади. Отож, логічний ряд і нові сенсаційні факти.

Міністерство культури України перетворилося на якийсь орган гібридної війни Росії проти України. Вже зрозуміло, що реальну владу в Мінкульті утримують ідейні путіністи, агентура КГБ-ФСБ, для яких фальшивий “голос Майдану” міністр Нищук є зручною ширмою. Вірніше, брудною, безвольною корупційною ганчіркою…

Вже рік, фактично щодня, будівлю Мінкульту пікетують члени Незалежної профспілки Національного музею історії України – вимагають відставки дивної гендиректорші Сосновської, що перетворила символічний заклад на кубло інтриг, скандалів, незаконних звільнень, судових тяганин, яка до останнього часу, разом з Міністерством, “не помічали” ударного злочинного будівництва церкви УПЦ ФСБ поруч з музеєм, на святих заповідних землях…

Те, що Нацзаповідник у Лаврі давно став резидентурою рашенських спецслужб, для Мінкульту теж нормально – свої ж хлопці… Не помічають, не реагують…

В.о. гендиректора Національного музею народної архітектури і побуту України призначають абсолютно не підготовлену жіночку Оксану Повякель, без елементарного досвіду, яка перетворила скансен планетарного рівня в аналог музею дров, збуривши колектив, розпочавши масову незаконну вирубку дерев, а експозиції зробила цілодобовими зйомочними майданчиками для “сумнівних кінокомпаній”. Вже про незаконну торгівлю, діяльність десятків незаконних “розливайок”, що торгують алкоголем без ліцензій, пожежі, незаконні звільнення, не будемо згадувати. Повякель, до речі, особиста креатура міністра Нищука. Як кажуть, дуже не безкоштовно. Натякають, що справно щось заносить…

Нещодавно, під Мінкультом виник “Культурний Майдан”, спровокований злочинно-непрофесійними діями, ще одного ймовірного корупціонера – Держсекретаря Мінкульту Карандєєва. Як кажуть, співвласника ШОКОЛАДНОЇ фабрики десь на Балканах… Відповідно, нам почали надсилати нові факти про злочини і корупцію, а ми їх тихенько аналізувати. І тут виникають ключові свідки розстрілу Небесної Сотні!

Все почалося з кумедного скандалу довкола в.о. ректора Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського. Спершу на цю посаду призначають людину з міжнародною репутацією, професора Максима Тимошенка. За кілька тижнів, без пояснень, Р.Карандєєв, своїм наказом звільняє М.Тимошенка і призначає іншого в.о. Хоча вибори ректора 20 вересня – там би все і вирішилося.

Збурюється громадськість. Під Мінкульт виходять активісти, на публіку витягають переляканого міністра Нищука, який фактично визнає Карандєєва реальним керівником Мінкульту, що є “шісткою” якогось маловідомого, але впливового єврейського олігарха. (Цитата: звільнений міністром культури його ж радник рейдер Олександр Сусленський, донька якого виграла конкурс на посаду директора Укркінохроніки.

Сусленський – голова російського інвестиційного фонду “А1 Украина”, який повністю контролюється московським офісом Альфабанку.

В День незалежності Сусленський покинув територію України та вилетів на лікування в Ізраїль.

Низка джерел вказують, що саме доларовий мільйонер Сусленський є куратором московської зозулі, агента ФСБ “співачки” Марії Максакової.

Звільнення Сусленського та Максакової з посад є першими перемогами Культурного майдану.- https://newspravda.com/kultura/4210-protest-maie-znachennia-pershi-peremohy-kulturnoho-maidanu.html

Риторичне питання до міністра Нищука – ви задоволені роками роботи Сусленського на посаді свого радника та чому ви його звільнили лише після початку протестів під мінкультом?”

До речі, Олександр Семенович Суспенський є Президентом Єврейської Ради України. Це ж дійсно круто, коли такий поважний єврей був радником міністра культури України.)

Відчуваєте рівень драматургії?!

І тут виникає фігура екс-ректора, фаната Партії регіонів і Майдан-2014. Цитата:

“20 февраля в связи с общенациональным трауром в Киеве приостановили свою деятельность все театры и концертные залы. Несмотря на то что день молчания заканчивается 21 февраля, многие культурные учреждения не планируют возобновлять работу.

17 февраля ректор Национальной музыкальной академии имени Чайковского (в Киеве ее по традиции называют консерваторией) Владимир Рожок  обратился к главе МВД с просьбой защитить  здания на майдане от захвата протестующими. Владимир Рожок — представитель Партии регионов. Тем не менее задолго до штурма он отдал майдановцам спортзал консерватории, пойдя на уступки их требованиям.-https://iz.ru/news/566257

— Мы делили консерваторию с митингующими ударовцами (Партия УДАР — «Украинский демократический альянс за реформы». — «Известия»), — рассказала «Известиям» студентка-композитор Владислава Бучко. — Они мирные ребята. Правда, вонь от пота и еды была сильной. До 18 февраля занятия шли по расписанию, исключая дни нападений.

19 и 20 февраля неоднократно сообщалось о пожаре в консерватории. На самом деле горели дрова и палатки у входа, а затем деревянные щиты, которыми была ограждена новогодняя елка. По словам студентов, белые фасады консерватории «обкоптились» из-за дыма.

19 февраля в 16 часов консерватория была закрыта. Еще к обеду, по сообщениям студентов, здание покинули почти все педагоги. Согласно распоряжению ректора, двери консерватории вновь должны открыться в понедельник, 24 февраля, но последние события не оставляют надежды на скорое возобновление учебы.

Индивидуальные занятия тоже прекратились, так как большинство педагогов живут в центре и фактически заблокированы в своих домах.

Концерты в Большом и Малом залах консерватории отменены с начала противостояния: у входа еще тогда была возведена огромная баррикада. Правда, в периоды перемирия оперная студия консерватории давала спектакли.

— Но сейчас и в центр просто так не попадешь: метро не работает, наземный общественный транспорт тоже, — объяснил студент Александр Макаренко. — Кроме нескольких кафешек, в центре города всё закрыто.

С вечера 19 февраля консерватория захвачена митингующими, которые устроили там кухню и медпункт. Майдановцы, умеющие играть на фортепиано, развлекают отдыхающих и лечащихся сторонников.

20 февраля около 8 утра сообщалось о попытках милиции выбить протестующих из консерватории с помощью «коктейлей Молотова» и стрельбы. Попытка не удалась, а вскоре в одном из консерваторских окон появился человек с огнестрельным оружием, который, по заявлению МВД Украины, убил одного и ранил 22 милиционеров”.

І тут кілька журналістів, у тому числі редактор журналу “Музеї України”, з анонімних джерел, отримують сенсаційні свідчення, завірені нотаріально. Ці документи вже оприлюднено! Тож ми не перші…

41854596_477277632773027_4843169066166255616_n

41865078_331905740713395_3911598901706096640_n

Отож, Генеральній прокуратурі України вже не треба старанно грати роль кумедних дурників, імітуючи “розслідування” розстрілу Небесної Сотні “невідомими снайперами”.

Є розкішний свідок пан Рожко та інші співробітники Академії імені Чайковського! Тодішньому ректору хтось же наказав впустити снайперів? Хай скаже – хто. Хтось відкривав двері, супроводжував, відповідно, бачили обличчя вбивць. Можуть впізнати…

Слідчих-професіоналів треба вчити азам їх роботи? Знайдіть і покарайте ВБИВЦЬ!

Генеральному прокурору України Ю.Луценку

Звернення

Журнал “Музеї України” привертає Вашу увагу до публічної появи нових свідчень і свідків проникнення невідомих людей в камуфляжній формі у приміщення Консерваторії під час драматичних подій Майдану-2014, розстрілу Небесної Сотні. Здається Ви теж, у ті дні були поруч…

Чи долучена опублікована заява до відповідної кримінальної справи? Чи виявлені і опитані свідки, що перебували в приміщеннях Консерваторії?

Чи причетний до організації масового вбивства громадян України колишній ректор В.І.Рожко? Хто у ті дні віддавав йому прямі накази?

Іншими словами – пряме питання: ХТО ВБИВ НЕБЕСНУ СОТНЮ? Коли Ви скажете правду?

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

і