Максим Тимошенко: Прорив для українського суспільства в аспекті ефективної комунікації

Музична акція-протест, що відбулась у вівторок 21 серпня під стінами Міністерства культури України, є безперечним проривом для українського суспільства в аспекті ефективної комунікації.

Ключовою метою проведення акції було недопущення встановлення взаємозв’язків між музикою та корупцією.

Студенти та трудовий колектив академії виступили за право вільного та безперешкодного навчання і викладання в стінах alma mater задля покращення якості музичної освіти в Україні без вторгнення особистих інтересів.

Активістами заходу було створено унікальну «дорожню карту», головним орієнтиром якої стала музика як шлях до налагодження ефективної міжнародної співпраці. Знаковим було звучання під стінами міністерства гімну Європи як заклику до недопущення прийняття неправомірних рішень та ігнорування громадської думки на шляху успішної інтеграції.

Вихід на акцію міністра культури Євгена Нищука та його звернення до протестувальників значать лише одне – думку громадськості було почуто та враховано, отже нелегка боротьба не була марною і є сенс вистояти до переможного фінішу.

Музична акція-протест стала першим важливим кроком у напрямі взаємної побудови потужної музичної освіти в Україні задля випуску кваліфікованих кадрів міжнародного рівня визнання.

Максим Олегович Тимошенко

і